0

Curs de specializare Design sprancene

Daca ești cosmeticiana si ai o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Protecției Sociale din România și iți pui frecvent anumite intrebari legate de Design-ul  sprâncenelor (unde greșești, cum sa faci sa lucrezi mai bine, sa obtii forme aronioase pe placul clientelor tale, cum castigă alții mai mult decât tine facând acest serviciu, etc)  sau dacă nu te mai implinește jobul pe care îl ai in prezent si vrei sa incerci ceva nou in industria infrumusețarii, atunci ai ajuns in locul potrivit, aici la Make-up Cafe.

De ce sa faci un curs de specializare in Design-ul sprancenelor?

  1. Pensatul difera de Design-ul de sprancene. Pensatul inseamnă curațarea firelor in plus, fara avea un algoritm in obtinerea unei forme armonioase si mai ales echilibrate, iar Design-ul de sprâncene inseamnă mult mai mult – consiliere, masurare, echilibrare, stilizare (pensat, vopsit si make-up), de aceea si costul pt acest serviciu este mai mare, ceea ce este firesc.
  2. Cursul dureaza 2 zile (8 ore pe zi), dupa care te asigur ca vei ști sa stilizezi perfect sprâncene. Sunt Luminita Ivanici – trainer Design sprancene si iti garantez acest lucru!
  3. Costul este minim in conditiile in care cursul te costa 1500 ron si un serviciu de Design sprancene costa 90 ron (60 ron intretinerea si 30 ron vopsitul sprancenelor), inseamna ca avand cca 17 cliente  ai recuperat investitia.
  4. Cursul se face cu maxim 4 persoane, asadar ți se acorda atenție maxima pe durata cursului.
  5. Promovarea acestui serviciu se poate face lesne atat pe Facebook cat si pe Instagram in condiții gratuite daca ai mulți urmaritori, sau cu plată, insa costurile sunt foarte mici pentru rezultate remarcabile. Important este sa lucrezi bine, in conditii de igiena maximă, armonios, sa ai o prezenta agreabila, o atitudine corecta si sa faci fotografii cat mai clare before & after.
  6. Investiția de asemenea este minima, iti trebuie un pat cosmetic sau de masaj, o lampa cu lupa si lumina rece, un scaun de lucru si instrumentar specific, conform indrumării trainer-ului
  7. Este un mod de lucru placut, elegant, civilizat, iar multumirea de pe chipul clientelor tale este uneori o rasplata mai buna decat cea financiara.
  8. Nu te plictisești niciodata pentru ca mereu ai parte de provocari. Vei intalni cazuri in care sprâncenele trebuie recuperate in timp si vei invata cum sa faci exact acest lucru, dar vei intalni si persoane care vin doar pentru întreținea formei lor.
  9. Primești o diplomă de participare la Cursul de Design sprâncene, diplomă care iți asigură un loc in orice salon vei dori sa lucrezi in meseria de cosmeticiana.

În ultima vreme, tot mai des întâlnim persoane, atât femei, cât și uneori bărbați, care dau o mare importanță sprâncenelor. Această preocupare pentru chip este un lucru bun pentru că, după cum adesea am citit sau ni se tot spune, sprâncenele încadrează și completează perfect fața, generând astfel o imagine îngrijită până la cele mai mici detalii.

Din experienta, pentru ca eu vorbesc tot timpul cu clientele mele, va pot spune ca femeile din Romania  acorda o mare importanta sprâncenelor si nu se mai multumesc cu orice. Ele imi spun mereu ca nu au reusit sa gaseasca un loc unde sa se simta in siguranta si că de fiecare data sprâncenele lor au fost prea mult pensate sau au plecat cu ele dezechilibrate. Deci pe piața din Romania este foarte mult loc pentru acest serviciu.

Așa cum detaliile fac diferența, stilizarea sprâncenelor a devenit un serviciu de îngrijire în sine și, încet-încet, capătă atenția cuvenită.

Cu cât sprâncenele sunt mai naturale, echilibrate și în armonie cu fizionomia feței și personalitatea persoanei care le poartă, cu atât încrederea în sine crește.

Pentru a avea un client mulțumit 100%, serviciul de Design sprâncene ar trebui să fie realizat corect și complet.

De la consiliere, stilizare, vopsit în funcție de culoarea părului și a tenului, machiaj de corecție, până la stilizarea specifică clientelei masculine, toți acești pași sunt foarte importanți și obligatorii pentru un rezultat corect și armonios.

Obiectivele cursului de specializare in Design-ul de sprâncene sunt:

– Lucrul ca un profesionist

– Folosirea corectă a instrumentelor de lucru performante

– Învățarea diferenței dintre pensat și designul sprâncenelor

– Abordarea clientelei de gen masculin semnificativ diferit față de clientela de gen feminin

– Învățarea pasului ”consiliere” prin care oferi sprijinul clienților pentru a-și recupera sprâncenele în mod natural

– Vopsirea corectă a sprâncenelor

– Realizarea unui machiaj al sprâncenelor cu formă și aspect natural, adaptate fizionomiei și personalității clientei tale

– Cunoașterea cazurilor în care procedura de Microblading trebuie recomandată

Desfășurarea cursului are loc astfel:

ZIUA 1

– Prezentare trainer și cursante (60 min.)

– Igiena la locul de muncă, sterilizarea instrumentarului de lucru (60min.)

– Prezentarea ustensilelor de lucru, a algoritmului de lucru, formele de sprâncene, exercițiu pe foi de matematica cu ”forma ideală a sprâncenei” (90 min.)

– Abordarea stilizării sprâncenelor în cazul clientelei de gen masculin (30 min.)

– Pauză de masă (60 min.)

– Demonstrație practică pe 1 model cu execuție trainer și prezentarea explicită a pașilor de lucru – măsurare, stilizare, vopsit, machiaj sprâncene (90 min.)

– Lucru individual pe modele, sub supraveghere (120 min.)

– Recapitulare, concluzii și întrebări (30 min.)

ZIUA 2

– Lucru individual, stilizare sprâncene și vopsit, practică pe modele (150 min.)

– Teorie make-up sprâncene formă naturală, prezentare pensule și produse de make-up sprâncene (60 min.)

– Practică make-up sprâncene formă naturală individual sau între cursante (60 min.)

– Pauză de masă (60 min.)

– Practică stilizare sprâncene pe model individual (120 min.)

– Susținere examen pentru obținerea Diplomei de participare și specializare la Cursul de Design sprâncene susținut la studioul Make-up Cafe de către Luminița Ivanici – Designer sprâncene, la care se acordă notă (90 min.)

– Evaluare (60 min.)

Durata cursului: 18 ore, 2 zile, între orele 9:00 – 18:00

Trainer: Luminița Ivanici – Estetician, Designer Sprâncene, Phibrows International Microblading Artist, Formator, Dermopigmentist si Make-up Artist

Preț: 2000 ron (TVA inclus)*

*Pentru rezervarea unui loc se achită un avans de 30% cu 2 săptămâni înainte de curs.

*In pret intra kit-ul de lucr care conține 1 penseta Rubis, o perie, 1 forfecuta si o masca de lucru

Programări la nr. 0747198398 – Luminița Ivanici

Cursul se desfășoara cu maxim 4 persoane.

Se obține Diplomă de specializare Design Spâncene.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *