0

Curs auto-machiaj individual

Machiajul a făcut parte din viața femeii încă din antichitate. De-a lungul timpului, acesta a evoluat atât prin tehnică cât și prin produsele folosite, ajungând astăzi la cele mai elaborate formule: rezistente la transfer, hidratante, matifiante, iluminatoare sau cu factor de protecție solară, toate aceste calități regăsindu-se în fonduri de ten, rujuri, pudră, etc.

Într-o societate în care timpul nu ne mai așteaptă iar totul se întâmplă în grabă, o societate în care reprezentantele sexului feminin sunt foarte solicitate atât la job cât și acasă, timpul rămas liber trebuie măsurat cu atenție, astfel că, uneori sunt nevoite să se machieze la semafor.

Pentru acest tip de femeie, cochetă dar mereu ocupată, am conceput cursul de auto-machiaj ce te ajută să fii rapidă în ritualul tău de înfrumusețare, să realizezi un machiaj corect, rezistent întreaga zi, natural și care să scoată în evidență ce avem mai frumos dar, în același timp, să ne ascundă defectele.

De asemenea, pentru ca lucrurile să curgă de la sine în fiecare dimineață, vom trece prin pasul ”curățenie în trusa de machiaj”, renunțând la produsele nepotrivite, poate chiar expirate (dar la care nu ne e ușor să renunțăm pentru că am investit mulți bani, nu-i așa?) culori sau texturi care nu corespund cu tipul nostru de ten sau nuanța ochilor. Vom completa apoi, împreună, trusa cu articole de beauty care ne vor spori munca precum un kit minim de pensule de machiaj, sau, câteva produse profesionale ”vedetă”!

Durata cursului este de cca. 3,5 ore și constă în:

 1. Teorie (60 min.) – stabilirea tipului de ten și modul de îngrijire al acestuia, prezentarea produselor și ustensilelor folosite în machiaj precum și trecerea prin pașii machiajului
 2. Practică (120 min.) – exersarea pașilor de machiaj în paralel cu fardarea individuală de către trainer
 3. Curățenie în trusa de machiaj (15 min.)
 4. Întrebări și feedback (15 min.)

Pașii de machiaj prin care trecem sunt:

 1. Aplicarea bazei de machiaj (primer, fond de ten, optimizator fond de ten, după caz)
 2. Fardarea sprâncenelor (atât prin metoda creionului cu iluminator cât și cu ajutorul fardului și al corectorului)
 3. Fardarea ochilor (machiajul progresiv)
 4. Aplicarea corectorului
 5. Aplicarea pudrei
 6. Fardarea obrajilor și iluminarea pomeților
 7. Aplicarea produsului destinat buzelor
 8. Aplicarea mascarei

Concluzionând, obiectivul principal al acestui curs este facilitarea fardării individuale, realizând un machiaj rezistent, frumos și corect, respectând principiile de bază ale tehnicilor de machiaj dezvoltate de profesioniști. Învățăm cum să ne optimizăm bugetul alocat fardurilor prin ”curățenia în trusa de machiaj” și ce produse de îngrijire să alegem pe viitor.

Durata cursului: cca. 3,5 ore
Trainer: Make-up Artist Luminița Ivanici
Pret: 500 ron (TVA inclus)

Cursul de auto-machiaj poate fi făcut și în grupe de câte 2, 3 sau maxim 4 persoane, extinzând durata acestuia cu cca. o oră.

Preț 2 persoane: 400 ron/persoană (TVA inclus)

Preț 3 sau 4 persoane: 350 ron/persoană (TVA inclus)

Programarea pentru cursul de auto-machiaj se face cu minimum 3 săptămâni înainte, ședința efectivă necesitând alocarea între 3 și 6 ore, în funcție de numărul de persoane participante la curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *