Condiții de siguranță

Începând cu 15 mai, cabinetul Make-up Cafe se deschide iar noi va așteptăm cu drag in condiții de siguranță impuse atât de bunul nostru simt, cu care v-am obișnuit deja, cât si de lege. De la termometru non contact pana la măști, mănuși, dezinfectanți la intrarea in cabinet, acoperitori pantofi pana la echiparea personalului in mod corespunzător..

Folosim pentru dezinfectarea aerului din cabinet Generatorul de ozon Trioxy Sistem folosit in incintele medicale private din Romania cât si pentru ambulante.

Dezinfectarea se realizează in cabinetul nostru de 2 ori pe zi.

Detalii, aici:

http://www.trioxy.ro/despre-ozon/

Iata care sunt cerintele legale in legatura cu desfasurarea activitatii in cadrul saloanelor de infrumusetare:

Recomandari de sanatate publica pentru masuri specifice ce vor fi dispuse de institutiile competetnte privind reluarea activitatii in domenii specifice dupa incetarea starii de urgenta

Reguli de organizare si desfasurare a activitatilor de ingrijire personala in spatiile speciale destinate:

1. Prin activitatea de ingrijire personala se intelege activitatea desfasurata in spatii speciale destinate pentru frizerie, coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica.

2. Accesul la aceste servicii se realizeaza cu programare prealabila, astfel incat sa nu existe persoane in asteptare in interiorul incintei, asigurandu-se o suprafata minina de 4mp pentru fiecare client si o distanta minima de 2 m, intre oricare 2 persoane apropiate;

3. La efectuarea programarii, clientul va fi informat asupra faptului ca accesul in interiorul incintei se va realiza doar dupa verificarea temperaturii, care nu trebuie sa depaseasca 37 grade Celsius, sub rezerva absentei simptomelor virozelor respiratorii si cu dezinfectia mainilor. Operatorul economic are obligatia de a pune la dispozitie materiale si substante necesare.

4. Personalul angajat are obligatia de a purta in permanenta manusi si masca, iar dupa fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului si suprafetelor de lucru.

5. Mastile de protectie utilizate de personal vor fi schimbate la un interval orar de cel mult 4 ore, iar manusile vor fi schimbate dupa fiecare client.

6. Incinta va fi aerisita la un interval de cel mult 2 ore.