0

De ce merită să investești într-un curs de auto-machiaj?

Multe dintre femeile cu care intru în contact îmi spun că este foarte greu să obțină un machiaj natural, frumos, armonios, așa cum și l-ar dori. Dar poate nu este atât de greu pe cât se spune. Condiția esențială este să treci pe la un profesionist care are pregătirea necesară și te poate învăța și pe tine să-ți realizezi machiajul zilnic cu succes și fără efort.

Eu însămi sesizez diferența dintre dățile în care sunt fardată frumos și natural și cele în care nu am timp să mă fardez sau sunt după un tratament facial în urma căruia nu este indicat să port machiaj. Atât clientele mele cât și persoane cu care interacționez în afara cabinetului, mă complimentează și mă întreabă ce fac de sunt atât de luminoasă la față. De fiecare dată le zâmbesc și le spun așa: sunt fericită cu ceea ce fac, mănânc sănătos, îmi îngrijesc temeinic tenul și sprâncenele, și port un machiaj natural care abia se observă (dacă se întâmplă să vreau o pată de culoare, aleg un ruj mai intens).

Pentru că primesc multe întrebări legate de acest curs dedicat auto-machiajului, voi încerca să răspund mai jos la câteva dintre ele.

 

IMG_7817

De ce să vii la un curs de auto-machiaj?

Machiajul ține de îngrijirea personală pe care trebuie s-o parcurgem corect. Acest lucru ar trebui să fie realizat în fiecare zi când ieși din casă, din respect față de tine dar și față de cei din jurul tău. Mai mult decât atât, interacțiunea cu diverși oameni este una mai plăcută atunci când tu ești o femeie admirată.

Ce învăț la acest curs?

Înveți să te fardezi corect, rapid, natural, înveți să folosești produse și ustensile care îți ușurează munca și care se potrivesc tipului tău de ten și vârstei tale, înveți ce îți lipsește din trusa de machiaj și ce este în plus. Eu recomand ca anumite produse din trusa de farduri să fie profesionale și de cea mai bună calitate. Vă asigur că investiția merită efortul pentru că învățam să folosim corect aceste produse și suntem consiliate de un profesionist.

Învăț și noțiuni despre îngrijirea tenului?

 

Desigur, prima etapă a cursului o reprezintă îngrijirea tenului. Stabilim împreună cum să ne curățăm corect tenul, ce produse să folosim și ce creme pentru îngrijirea zilnică ar trebui să avem pe noptieră.

Ce să aduc cu mine la acest curs?

Cel mai important element este trusa ta de machiaj, inclusiv pensulele pe care le ai. De asemenea, nu ar fi rău dacă ai veni și cu produsele de îngrijire zilnică (demachiant, dischete demachiante, crema de față, chiar și măștile). Ca estetician și, de curând, estetician acreditat Mary Cohr, îți pot face o analiză a tenului și-ți pot recomanda ceea ce ar fi indicat să utilizezi sau ce ar trebui să schimbi. De asemenea, pot schița schema de îngrijire personalizată tenului tău, astfel încât să poți combina tratamentele din cabinetul de estetică facială cu produsele de acasă.

Cât durează acest curs?

Cursul durează cca. 3 ore, dar se poate prelungi și la 4 ore, dacă este necesar.

Cât costă un curs individual?

Un curs individual costă 500 ron. Acesta se poate realiza și în grupuri de maxim 4 persoane, fiecare persoană plătind 350 ron/curs (TVA inclus).

Plec de la acest curs cu o recomandare de produse adaptate nevoilor mele?

DA! Vei primi o listă cu produsele minim necesare pentru completarea trusei tale. Aceasta va fi adaptată timpului tău liber și, bineînțeles, bugetului.

Cât va dura realizarea machiajul meu dimineața, înainte să plec la birou, după terminarea acestui curs?

Te asigur că nu îți va lua mai mult de 10 minute. Condiția este însă ca tenul să fie îngrijit temeinic, sprâncenele stilizate o dată la maxim 3 săptămâni iar trusa ta de farduri să fie completă și adaptată nevoilor tale.

Te astept cu drag!

Luminita

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *