0

Design sprancene pesntru esteticiene: de ce sa te inscrii la un curs de specializare

design sprancene

Daca ești cosmeticiana, ai o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Protecției Sociale din Romania si iți pui frecvent anumite intrebari legate de design-ul sprâncenelor sau pensatul profesional (unde greșești, cum sa faci sa lucrezi mai bine, sa obtii forme armonioase pe placul clientelor tale, cum castigă alții mai mult decât tine din design sprancene)  sau dacă nu te mai implinește jobul pe care îl ai in prezent si vrei sa incerci ceva nou in industria infrumusețarii, atunci ai ajuns in locul potrivit, aici, la Make-up Cafe.

 

De ce sa faci un curs de specializare in Design-ul sprancenelor?

  1. Pensatul difera de design-ul de sprancene sau pensatul profesional. Pensatul inseamnă curațarea firelor in plus, fara a avea un algoritm in obtinerea unei forme armonioase si mai ales echilibrate, iar design-ul de sprâncene inseamnă mult mai mult – consiliere, masurare, echilibrare, stilizare (pensat, vopsit si make-up), de aceea si costul pentru acest serviciu este mai mare, ceea ce este firesc.
  2. Cursul dureaza 2 zile (8 ore pe zi), dupa care te asigur ca vei ști sa stilizezi perfect sprâncene. Sunt Luminita Ivanici – trainer Design sprancene – si iti garantez acest lucru!
  3. Costul este minim in conditiile in care cursul te costa 2000 ron si un serviciu de Design sprancene costa 100 de lei (70 de lei intretinerea si 30 de lei vopsitul sprancenelor), inseamna ca avand cca 20 cliente, ai recuperat investitia.
  4. Cursul se face cu maxim 4 persoane, asadar ți se acorda atenție maxima pe durata cursului.
  5. Promovarea acestui serviciu se poate face lesne atat pe Facebook, cat si pe Instagram, in condiții gratuite daca ai mulți urmaritori, sau cu plată, insa costurile sunt foarte mici pentru rezultate remarcabile. Important este sa lucrezi bine, in conditii de igiena, armonios, sa ai o prezenta agreabila, o atitudine corecta si sa faci fotografii cat mai clare before & after.
  6. Investiția, de asemenea, este minima, iti trebuie un pat cosmetic sau de masaj, o lampa cu lupa si lumina rece, un scaun de lucru si instrumentar specific, conform indrumării trainer-ului.
  7. Este un mod de lucru placut, elegant, civilizat, iar multumirea de pe chipul clientelor tale este uneori o rasplata mai buna decat cea financiara.
  8. Nu te plictisești niciodata pentru ca mereu ai parte de provocari. In pensatul profesional vei intalni cazuri in care sprâncenele trebuie recuperate in timp si vei invata cum sa faci exact acest lucru, dar vei intalni si persoane care vin doar pentru întreținerea formei lor.
  9. Primești o diplomă de participare la Cursul de design sprancene, diplomă care iți asigură un loc in orice salon vei dori sa lucrezi in meseria de cosmetician.

În ultima vreme, tot mai des întâlnim persoane, atât femei, cât și uneori bărbați, care dau o mare importanță sprâncenelor. Această preocupare pentru chip este un lucru bun pentru că, după cum adesea am citit sau ni se tot spune, sprâncenele încadrează și completează perfect fața, generând astfel o imagine îngrijită până la cele mai mici detalii.

Din experienta, pentru ca eu vorbesc tot timpul cu clientele mele, va pot spune ca femeile din Romania acorda o mare importanta sprâncenelor si nu se mai multumesc cu orice. Ele imi spun mereu ca nu au reusit sa gaseasca un loc unde sa se simta in siguranta si că de fiecare data sprâncenele lor au fost prea mult pensate sau au plecat cu ele dezechilibrate. Deci pe piața din Romania este foarte mult loc pentru acest serviciu.

Așa cum detaliile fac diferența, stilizarea sprâncenelor a devenit un serviciu de îngrijire în sine și, încet-încet, capătă atenția cuvenită.

Cu cât sprâncenele sunt mai naturale, echilibrate și în armonie cu fizionomia feței, și increderea de sine a persoanei care le poartă crește.

Pentru a avea un client mulțumit 100%, serviciul de design sprancene ar trebui să fie realizat corect și complet.

De la consiliere, stilizare, vopsit în funcție de culoarea părului și a tenului, machiaj de corecție, până la stilizarea specifică clientelei masculine, toți acești pași sunt foarte importanți și obligatorii pentru un rezultat corect și armonios.

Obiectivele cursului de specializare in design sprancene sunt:

– Lucrul ca un profesionist

– Folosirea corectă a instrumentelor de lucru performante

  • Sa dai forma sprancenelor fara frica ca exista riscul sa strici si mai tare forma acestora

– Învățarea diferenței dintre pensat și designul sprâncenelor sau pensatul profesional

– Abordarea clientelei de gen masculin este semnificativ diferita față de clientela de gen feminin

– Învățarea pasului ”consiliere” prin care oferi sprijinul clienților pentru a-și recupera sprâncenele în mod natural

– Vopsirea corectă a sprâncenelor

– Realizarea unui machiaj al sprâncenelor cu formă și aspect natural, adaptate fizionomiei și personalității clientelor tale

– Cunoașterea cazurilor în care procedura de Microblading poate fi recomandată

Desfășurarea cursului de Design sprâncene are loc astfel:

 

ZIUA 1 curs de design sprancene

– Prezentare trainer și cursante (60 min.)

– Igiena la locul de muncă, sterilizarea instrumentarului de lucru (60min.)

– Prezentarea ustensilelor de lucru, a algoritmului de lucru, formele de sprâncene, exercițiu pe foi de matematica cu ”forma ideală a sprâncenei”, anatomia sprancenei, dar si tipologii intalnite in functie de  “linia spin” (coloana vertebrala a sprancenei) (90 min.)

– Abordarea stilizării sprâncenelor în cazul clientelei de gen masculin (30 min.)

– Pauză de masă (60 min.)

– Demonstrație practică pe 1 model cu execuție trainer și prezentarea explicită a pașilor de lucru – consiliere, măsurare, stilizare, vopsit, machiaj sprâncene si recomandari pentru acasa (90 min).

-Explicarea metodei de pensat profesional denumita “Metoda liniilor paralele”

– Lucru individual pe modele, sub supraveghere (120 min.)

– Recapitulare, concluzii și întrebări (30 min.)

ZIUA 2 curs de design sprancene

– Lucru individual, stilizare sprâncene și vopsit, practică pe modele (150 min.)

– Teorie make-up sprâncene formă naturală, prezentare pensule și produse de make-up sprâncene (60 min.)

– Practică make-up sprâncene formă naturală individual sau între cursante (60 min.)

– Pauză de masă (60 min.)

– Practică stilizare sprâncene pe model individual (120 min.)

– Susținere examen pentru obținerea Diplomei de participare și specializare la Cursul de Design sprâncene susținut la studioul Make-up Cafe de către Luminița Ivanici – Designer sprâncene, la care se acordă notă (90 min.)

– Evaluare (60 min.)

Durata cursului: 18 ore, 2 zile, între orele 9:00 – 18:00

Trainer: Luminița Ivanici – Estetician, Designer Sprâncene, Phibrows International Microblading Artist, Formator, Dermopigmentist si Make-up Artist

Preț: 2000 ron (TVA inclus)*

*Pentru rezervarea unui loc se achită un avans de 30% cu 2 săptămâni înainte de curs.

*In pret NU intra kit-ul de lucru care conține 1 penseta Rubis, o perie pentru sprâncene, 1 forfecuta si  masca de lucru “Higi” de la Phibrows, toate acestea, in valoare de 300 de lei.

Programări la nr. 0747198398 

Cursul de design sprancene se desfășoara cu cel mult 4 persoane.

Se obține Diplomă de specializare in Design Sprancene.

Daca vrei sa descoperi mai multe despre procedurile care te ajuta sa devii cea mai buna versiunea a ta, le gasesti explicate pe larg pe site-ul 👉 Make-up Cafe. Te asteptam cu intrebari, sugestii, impresii, dar si cu un 👍 pe Facebook Make-up Cafe si Instagram. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *