Stilizare sprâncene

În ultima vreme, tot mai des întâlnim persoane atât femei cât și uneori, bărbați, care dau o mare importanță sprâncenelor. Această preocupare pentru chip este un lucru bun pentru că, după cum adesea am citit sau ni se tot spune, sprâncenele încadrează și completează perfect fața, generând astfel o imagine îngrijită până la cele mai mici detalii.

Așa cum detaliile fac diferența, stilizarea sprâncenelor a devenit un serviciu de îngrijire în sine și, încet-încet capătă atenția cuvenită.

Cu cât sprâncenele sunt mai naturale, echilibrate și în armonie cu fizionomia feței și personalitatea persoanei care le poartă, cu atât încrederea în sine crește.

De ce să alegi Make-up Cafe pentru stilizarea sprâncenelor tale?

Fiecare clientă este unică iar obiectivul fiecărei ședințe este de a oferi sprâncenelor un aspect armonios, potrivit, natural, bine definit, cu o culoare corect aleasă ținând cont de culoarea tenului și a părului.

ȘEDINȚELE DE STILIZARE DEDICATE SPRÂNCENELOR durează cca. 30 minute, pensatul realizându-se sub lupă cu lumină rece. Folosim pensete și forfecuțe de tuns elvețiene marca Rubis, periile și pensulele de machiaj al sprâncenelor marca Parisax și Anastasia Beverly Hills, instrumente de o înaltă precizie și calitate.

CONSILIEREA și stabilirea obiectivelor de comun acord este prima etapă prin care trecem când ajungi în cabinetul Make-up Cafe. Din acest punct pornim: recuperarea firelor pierdute, definirea formei, îngroșarea cu fire naturale prin utilizarea diferitelor serumuri de creștere pentru acasă, schimbarea formei și/sau a culorii prin aplicarea vopselei profesionale Reflectocil (rezistență de până la 10 zile).

Preț Design sprancene Luminita Ivanici (consiliere, masurare cu compasul Phibrows, stilizare, vopsit si make-up sprancene doar daca este necesar): 150 ron (60 min.)

Pret intretinere sprancene Cristina Ion: 100 ron/sedinta (stilizare si vopsit)

ÎNTREȚINEREA se face începând cu a doua ședință și are loc la un intreval de 10-14 zile, în funcție de fiecare persoană în parte. În cazul în care avem o plantație slabă a părului din sprânceană iar firele cresc greu, recomandarea pentru intervalul dintre ședințele de întreținere este de până la maxim 20 zile. Pentru sprâncenele care au fost pensate în trecut iar în timp fierele întârzie să apară, ședințele de întreținere pot avea loc la o distanță de până la 30 zile.

VOPSITUL sprâncenelor se realizează cu vopseaua profesională Refectocil iar pentru obținerea unei culori în armonie cu părul se folosește oxidant în concentrație de 3% până la 6%.

MACHIAJUL sprâncenelor se face la cerere, folosind mărcile de produse cosmetice Anastasia Beverly Hills, Make-up Forever, MAC, Benefit și Melkior, mărci pe care le recomandăm. Definirea sprâncenelor cu ajutorul pensulelor specifice și al corectorului Kyrolan Supracolor pe bază de ulei, definitivează aspectul natural și îngrijit al sprâncenelor.

Preț make-up sprâncene: 50 ron (20 min.)

CORECȚIA/COMPLETAREA sprâncenelor prin MICROBLADING se va face numai după cca. 6 luni de observare a firelor, a puterii lor de creștere, în cazul în care există foliculi. Acest procedeu presupune adăugarea de fire 3D (fire subțiri cu aspect natural) doar acolo unde este nevoie. Rezultatul va fi unul de durată (cca. 1 an) iar aspectul sprâncenelor va fi unul natural, cu o plantație îmbogățită substanțial.

Preț consultație Microblading: 150 ron (60 min.)

Preț Microblading sprâncene: 1000 ron (120 min.)

Preț Retuș Microblading sprâncene: 500 ron (120 min.)

Preț Retuș 2 Microblading sprâncene (doar dacă este necesar): 250 ron (60 min.)

CURSUL DE AUTO-MACHIAJ AL SPRÂNCENELOR se realizează în cabinetul Make-up Cafe de câtre designerul de sprâncene. În cadrul acestui curs stabilim de comun acord forma potrivită chipului respectiv și învățăm ce produse de make-up se potrivesc cel mai bine, ce pensule trebuie să folosim precum și cum să le definim astfel încât să obținem un machiaj al sprâncenelor rapid, corect și rezistent, pe tot parcursul unei zile.

STILIZAREA SPRÂNCENELOR PENTRU BĂRBAȚI se face în mod diferit față de pensatul adresat femeilor. În acest caz, sprâncenele vor fi curățate și tunse (dacă este cazul) iar pensatul în jurul formei naturale a sprâncenei se va realiza prin mișcarea de ”zig-zag” pentru a nu defini excesiv liniile conturului.

Pentru acest seriviciu este valabilă și opțiunea corecției sprâncenelor prin procedura de microblading.

microblading 4

In Ianuarie ai preț special la serviciile tale preferate în cabinetul Make-up Cafe! Programează-te până pe 31.01.2020 la o ședință de Design sprâncene și primești CADOU o procedură de Diagnostic de ten (în valoare de 150 RON)Intră AICI, și alege din Programatorul nostru online serviciul dorit!