Vopsit sprâncene Henna Spa

Daca nu mai vrei sa stai in fiecare dimineata sa iti fardezi sprancenele, dar nu te tenteaza nici microbladingul, avem o veste buna pentru tine. Am descoperit o procedura de stilizare si corectare a formei sprancenelor prin vopsire care a cucerit deja multe dintre vedete. Se numeste Henna Spa si este mai mult decat un trend, este un machiaj semi-permanent al sprancenelor, cu efect de pudrare, care iti acopera golurile inestetice si te ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

Inainte (stanga) si dupa (dreapta) vopsirea sprancenelor cu Henna Spa

In cadrul vopsirii sprancenelor folosind tehnica Henna Spa, se folosesc pigmenti vegetali speciali, care ofera o culoare de lunga durata, si anume pudra de henna. Fiind un tratament spa, procedura nu este invaziva si nici dureroasa, iar efectul este unul de powdering. Altfel spus, se armonizeaza trasaturile, privirea este pusa in valoare, chipul devine mai luminos.

Iata cei 8 pasi simpli care te ajuta sa ai sprancene bogate folosind tehnica Henna Spa

Pasul 1: Primul pas inainte de inceperea procedurii Henna Spa este demachierea si dezinfectarea zonei sprancenelor. Curatam si inlaturam uleiul de pe piele cu ajutorul Cleanser-ului Henna-Spa. Aplicam pe o discheta demachianta (preferabil de bumbac) Cleanser Henna-Spa si stergem spranceana in sensul cresterii firului de par.

Pasul 2: Exfoliem pielea cu gel Henna-Spa (este un exfoliant special si NU se recomanda inlocuirea acestuia cu un exfoliant obisnuit din gama de tratamente cosmetice). Vom face timp de 1 minut o exfoliere a sprancenelor prin miscari circulare, in sensul cresterii firului de par. Vom indeparta exfoliantul cu o discheta cu cleanser, in sensul cresterii firului de par.

Pasul 3: Henna-Spa Sampon pregateste firele de par pentru nuantare, prin deschiderea cuticulei firului de par. Aplicam sampon si masam cu miscari circulare, in sensul cresterii firului de par, timp de 1 minut. Indepartam apoi cu cleanser.

Pasul 4: Se masoara sprancenele cu ajutorul compasului Phibrows, pentru a se obtine forma perfecta a sprancenelor, avand ca punct de reper distanta dintre ochi. Bineinteles, tinem cont de mai multi factori: forma deja existenta a sprancenei, trasaturile persoanei in cauza, dorintele sale etc.

Pentru a ne asigura ca totul decurge perfect, nu depasim conturul

Pasul 5: Cu ajutorul creionului Henna-Spa, vom da forma sprancenelor, urmand sa aplicam in interiorul conturului pulberea de henna mixata cu solutia Aqua. Dupa ce am obtinut pasta de henna cu ajutorul unei pensule speciale, o lasam sa actioneze pe sprancene intre 20 si 30 de minute, in functie de intensitatea dorita.

Forma sprancenei a fost trasata cu ajutorul creionului Henna-Spa

Pasul 6: Dupa ce pasta de henna a actionat pe sprancene, stergem baza acestora, pentru a crea efectul de degrade. In functie de cat de accentuata este culoarea, putem sa mai lasam sa actioneze intre 5 si 10 minute pe restul sprancenei.

Pasul 7: Indepartam vopseaua cu ajutorul unei dischete de bumbac umezita in apa calduta. Henna se va inmuia si sterge usor in sensul cresterii firelor de par.

Pasul 8: Completam tratamentul cu solutia speciala de consolidare fixativ Henna-Spa, pentru ca efectul de pudrare sa reziste timp indelungat.

Pentru regenerarea firului de spranceana, recomandam folosirea Regrowth Gel, un gel special, imbogatit cu substante nutritive. Acest produs este disponibil si in cabinetul Make-up Cafe, pe baza de comanda. Recomandam utilizarea acestui produs acasa.

Atentie!!!

Este recomandat ca timp de 24 de ore de la terminarea tratamentului, sa evitam spalarea sprancenelor acasa. De aceea, cand ne vom spala pe fata, vom evita zona sprancenelor!!!

De asemenea, timp de 24 de ore, se va evita folosirea fondului de ten, fardurilor sau creioanelor in aceasta zona! In plus, sunt interzise tratamentele cosmetice imediat dupa procedura Henna Spa (acestea se vor face inaintea procedurii) si sauna!

Inainte de prima vopsire, vom face un test de sensibilitate pe o portiune mica de spranceana, pentru a ne asigura ca nu exista reactii alergice.

Tratamentul Henna Spa nu le este recomandat persoanelor cu varsta sub 16 ani.

Inainte de a va programa la un tratament Henna Spa, e bine sa stiti ca NU vom efectua procedura daca:

– aveti o eruptie pe fata sau un scalp sensibil, iritat sau cu leziuni (rani, zgarieturi);

– ati avut in trecut sau experimentati si in prezent reactii adverse dupa colorarea parului;

– ati mai avut o reactie neplacuta la folosirea henna pe piele.

Procedura dureaza o ora si jumatate si pachetul care contine stilizare sprancene si vopsit sprancene cu Henna Spa costa 250 de lei. Efectul dureaza pana la 30 de zile pe firul de par si intre 7 si 14 zile pe piele.