Diagnostic ten

 

Diagnosticul de ten

La Make-up Cafe, intotdeauna recomandam diagnosticul de ten, înainte sa începem sa facem diverse tratamente faciale. Obiectivele de înfrumusețare sunt tratate cu maximă seriozitate și profesionalism. După o discuție lejeră, la o cafea Nespresso, despre ritualul de îngrijire al tenului acasă, Alina Georgiana Popa – Cosmetician Expert, face diagnosticul sub lupă cu lumina rece, si analizeaza cei 5 indicatori specifici: hidratarea, elasticitatea, melatonina, gradul de ridare și producția de sebum.
De asemenea, identificam în acestă fază și tipul de ten care poate fi: deshidratat, uscat, gras sau mixt. În urma acestei analize vom stabili de comun acord obiectivul de înfrumusețare și vom prescrie cea mai bună rețetă de înfrumusețare în cabinet, dar și acasă.
Rezultatele sunt mai apoi urmărite atent la domiciliu, dar, cel mai important, urmărim evoluția lor după fiecare ședință in cabinet. Îngrijirea la domiciliu între tratamente este foarte importantă, astfel încât noi recomandăm produsele HL Cosmetics (aceleași produse fiind folosite și în cabinet) pentru a avea o continuitate si a monitoriza evolutia sanatatii tenului.
Produsele de îngrijire recomandate pentru acasă sunt alese cu mare atenție, ținând cont de vârstă, tipul tenului și problemele pe care vrem să le rezolvăm, împreună reușind să atingem obiectivele de frumusețe propuse.

In cazul in care identificam probleme ale tenului ce depasesc competenta unui cosmetician recmandam vizita mai intai la dermatolog si numai cu acodul acestuia putem sa reluam tratamentele cosmetice.