Masaj facial

 

Masajul facial este un procedeu cosmetic cu multiple beneficii, odată ce optăm pentru el cu rigurozitate. Acesta se regăsește în pachetul mai multor tratamente cosmetice oferite de cabinetul Make-up Cafe (tratamentul Perfect Time, Vitalise sau C the Success cu vitamina C). În cadrul tratamentelor faciale, masajul are rolul de a activa și normaliza circulația sângelui la nivelul feței, grăbind absorbția substanțelor active din cremele și măștile cosmetice. Un alt beneficiu este efectul de lifting și de atenuare a ridurilor.

Separat de procedurile cosmetice, recomandăm cu incredere serviciul de masaj facial, serviciu de sine stătător, cu o durată mai lungă (tip terapie, minim 30 minute, de mai multe ori pe săptămână, timp de una sau două luni).

Rezultatele nu întârzie să apară, masajul avand ca rezultat o mai buna elasticitate a pielii, reducerea cearcănelor si a pungilor de sub ochi precum și o mai bună hidratare a pielii, deoarece folosim diverse creme speciale precum crema cu vitamina C, crema Perfect Time cu peptide, crema de Kukui de la Holy Land Cosmetics sau uleiul de lavanda de la Yamuna, special create pentru acest procedeu.

Odată cu vremea rece, masajul facial realizat cu cremele intens hidratante de la Holy Land Cosmetics stimulează pătrunderea profundă în piele a produselor, rezultând evitarea deshidratării, descuamării sau senzatiei de uscaciune de la nivelul feței. Masajul stimulează fibrele de colagen și elastină a pielii, pielea noastră recuperându-se rapid și fiind pregătită să înfrunte factorii nocivi cotidieni (frig sau temperaturi ridicate, poluare, make-up, fum de țigară, etc).

Pe lânga efectul benefic asupra pielii noastre pe care masajul facial îl oferă, nu trebuie să uităm de relaxarea fizică și mentală. Relaxarea mușchilor de la nivelul feței diminuează expresiile încruntate sau triste care se regăsesc pe chipul nostru atunci când noi credem că avem o mimică naturală.

Când oferim serviciul de masaj facial, obiectivul nostru este acela de a crea un ambient cât mai plăcut, astfel încât să ajutăm clienta să își relaxeze mintea, să ia o pauză de minim 30 minute de la stresul zilnic și problemele de la serviciu. La final, ea se va putea întoarce la activitățile obișnuite cu un tonus mult mai bun, un chip vizibil mai bine hidratat, tonifiat și implicit mai sanatos și mai luminos!

 

La Make-up Cafe, o ședință de masaj facial durează 30 minute și costă 90 ron.