Peeling chimic

Peelingul chimic tratează tenul gras/acneic, tenul cu defecte de pigmentare, tenul deshidratat cu riduri superficiale).

Se recomandă 4 ședințe la interval de 3 săptămâni.

Procedeul constă în demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului si in funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiola in funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate, masca specifica tipului de ten si problemelor acestuia, crema de final in funcție de tipul de ten, crema SPF.

În cabinetul Makeup Cafe puteți beneficia de următoarele tipuri de peeling chimic

1. Peeling chimic facial NOON Aesthetics (demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului si in funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiola in funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate, masca specifica tipului de ten si problemelor acestuia, crema de final in funcție de tipul de ten, crema SPF)

2. Peeling chimic fata + gat + decolteu NOON Aesthetics (demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului si in funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiola in funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate, masca specifica tipului de ten si problemelor acestuia, crema de final in funcție de tipul de ten, crema SPF)

3. Peeling chimic spate NOON Aesthetics

*in situatia in care se va face peeling chimic spate, pretul si timpul se vor stabili in functie de marimea zonei tratate.

DESPRE PEELINGUL CHIMIC NOON Aesthetics

NOON AESTHETICS– Eficienta Maxima, Disconfort Minim

Compania NOON Aesthetics- Profesional Skin Care considera ca excelenta, calitatea și profesionalismul combinate cu inovația si tehnologia de top conduc la rezultate impresionante pentru piele. Având în vedere acest lucru, dezvolta si produc cu succes produse estetice eficiente si unice si ofera doar cele mai bune rezultate in mod egal, atât pentru profesioniști, cat si pentru pacientii lor.

Ceea ce deosebește produsele NOON Aesthetics este capacitatea de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient, fără efecte secundare precum iritația, arsura, înroșirea si senzația neplăcută. Acest lucru se datorează aditivului DermShield (în curs de brevetare), care permite companiei NOON Aesthetics sa dezvolte o linie de produse paraceutice pentru îmbunatățirea si întreținerea pielii, ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat. In acest context, oferă soluții inovatoare si rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiper pigmentare, leziuni solare, pierderea elasticității, pete, seboree si multe altele, fără efectele secundare cunoscute.

Utilizarea unor astfel de produse ce au la baza ingrediente de calitate superioara si o aderenta necompromisa la concentrații precise, permite clienților companiei sa se bucure de cele mai bune rezultate disponibile in domeniul îngrijirii pielii.

Produsele NOON se încadrează in următoarele categorii:

PARACEUTICAL

Produse cu efect terapeutic, dezvoltate pentru a oferi un tratament eficient pentru diferite probleme cutanate. Produsele din acesta categorie au concentrații ridicate de ingrediente active, dar fără efecte secundare tipice precum iritația, arsura, roșeața si senzația neplăcută din timpul utilizării, permițând astfel tratarea eficienta a problemei cutanate.

ESSENTIAL

Produse de întreținere si prevenție, cu efect terapeutic. Acestea ajuta si protejează pielea de factorii nocivi care contribuie la apariția leziunilor, precum poluarea, expunerea la soare, razele UVA si UVB, o dieta neechilibrată, fumatul, stresul.

Produsele Essential si-au dovedit calitatea terapeutica in menținerea unui ten sănătos si radiant.

In produsele NOON regăsim atât peelingurile cu acizi si tehnologia DermShil, dar si principii active cum ar fi antioxidanți, peptide, acid hyaluronic, extracte din plante, alantoina, unt de shea, sulf si multe altele, care se completează si se potențează perfect pentru a aduce cele mai bune rezultate pentru sănătatea tenului tău.

Se recomanda 4-6 se dinte de peeling la interval de 3 săptămâni, iar după ultimul tratament se recomanda o ședință de tratament de reabilitare( fără sa folosim peeling).

In unele cazuri, se poate recomanda sa se folosească acasă, înainte de începerea terapiei, unele produse care conțin acizi pentru a pregăti tenul pentru ședințele de peeling.

Pasii tratamentului pentru tenul gras/acneic

1. Demachiere cu C Cleanser Foam( spuma)

2. Balsam pre-peeling

3. Peeling

4. Neutralizator peeling

5. Se clătește

6. Thermogel

7. Extracții( dacă este cazul)

8. Fiola AcNo Complex aplicata cu aparatul de oxygen hyperbaric

9. Masca MediClay

10.Peeling

11.Pudra cu SPF

 

Pasii tratamentului pentru tenul uscat

1. Demachiere cu C Cleanser Foam( spuma)

2. Balsam pre-peeling

3. Peeling

4. Neutralizator peeling

5. Se clătește

6. Fiola Lift& Whitening/HydroCalming&Vit Complex aplicata prin masaj facial

7.Masca Trio Lift

8.Peeling

9.Crema de final

10.Crema de protectie solara

 
Pentru ca 𝗣𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴𝘂𝗹 𝗰𝗵𝗶𝗺𝗶𝗰 nu este recomandat tuturor persoanelor, primul pas este sa faci un 𝗗𝗶𝗮𝗴𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗻, in urma caruia specialistul va identifica tipul tau de ten si nevoile de ingrijire ale acestuia.
 
Abia dupa aceea vei stii cu siguranta ce produse si tratamente sunt recomandate pentru tine. 
Programeaza-te online aici: https://makeupcafe.ro/programeaza-te/