Peeling chimic

Ce este peeling-ul chimic de la NOON Aesthetics?

Peeling-ul chimic tratează tenul gras/acneic, petele pigmentare (melasma) și tenul deshidratat cu riduri superficiale.

In ce consta concret procedura?

Procedura constă în demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului și în funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiola în funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate sau S-peel, mască specifică tipului de ten și problemelor acestuia, cremă de final în funcție de tipul de ten, cremă SPF.

Ce zone ale feței/corpului se pot trata cu ajutorul peeling-ului chimic de la Noon Aesthetics?

În cabinetul Make-up Cafe puteți beneficia de următoarele tipuri de peeling chimic

1. Peeling chimic facial NOON Aesthetics (demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului si in funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiola in funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate, masca specifica tipului de ten si problemelor acestuia, crema de final in funcție de tipul de ten, crema SPF)

2. Peeling chimic față + gât + decolteu NOON Aesthetics (demachiere cu Cleanser Foam, aplicare loțiune Pre-peel Conditioner, peeling in funcție de problemele tenului și în funcție de tipul de ten, Peel Neutralizer, fiolă in funcție de tipul de ten aplicată prin masaj sau oxigen hiperbaric, J-peel Delicate, mască specifică tipului de ten si problemelor acestuia, cremă de final in funcție de tipul de ten, cremă SPF)

3. Peeling chimic zona spatelui NOON Aesthetics

*in situatia in care se va face peeling chimic pe spate, prețul și timpul se vor stabili in funcție de marimea zonei tratate.

Cine este Noon Aesthetics?

Compania NOON Aesthetics- Profesional Skin Care, consideră ca, calitatea și profesionalismul combinate cu inovația si tehnologia de top conduc la rezultate impresionante pentru piele. Având în vedere acest lucru, dezvoltă si produc cu succes produse estetice eficiente și unice și oferă doar cele mai bune rezultate în mod egal, atât pentru profesioniști, cât și pentru pacienții/clienții lor(cu condiția ca produsele sa fie utilizate corespunzator și acasa dupa prescripția specialistului).

Ceea ce deosebește produsele NOON Aesthetics este capacitatea de a oferi pielii tratamentul cel mai eficient, fără efecte secundare precum iritația, arsura, înroșirea și senzația neplăcută. Acest lucru se datorează aditivului DermShield (în curs de brevetare), care permite companiei NOON Aesthetics sa dezvolte o linie de produse paraceutice pentru îmbunatățirea si întreținerea pielii, ce conțin ingrediente active cu un nivel de concentrație ridicat. În acest context, oferă soluții inovatoare si rezultate impresionante pentru diferite probleme ale tenului, cum ar fi ten îmbătrânit, hiper pigmentare, leziuni solare, pierderea elasticității, pete, seboree si multe altele, fără efectele secundare cunoscute.

Utilizarea unor astfel de produse ce au la bază ingrediente de calitate superioară și o aderența necompromisă la concentrații precise, permite clienților companiei sa se bucure de cele mai bune rezultate disponibile în domeniul îngrijirii pielii.

Produsele NOON se încadrează in următoarele categorii:

PARACEUTICAL

Produse cu efect terapeutic, dezvoltate pentru a oferi un tratament eficient pentru diferite probleme cutanate. Produsele din acesta categorie au concentrații ridicate de ingrediente active, dar fără efecte secundare tipice precum iritația, arsura, roșeața si senzația neplăcută din timpul utilizării, permițând astfel tratarea eficienta a problemei cutanate.

ESSENTIAL

Produse de întreținere si prevenție, cu efect terapeutic. Acestea ajuta si protejează pielea de factorii nocivi care contribuie la apariția leziunilor, precum poluarea, expunerea la soare, razele UVA si UVB, o dieta neechilibrată, fumatul, stresul.

Produsele Essential și-au dovedit calitatea terapeutică in menținerea unui ten sănătos si radiant.

In produsele NOON regăsim atât peeling-urile cu acizi si tehnologia DermShield, dar si principii active cum ar fi antioxidanți, peptide, acid hyaluronic, extracte din plante, alantoina, unt de shea, sulf si multe altele, care se completează si se potențează perfect pentru a aduce cele mai bune rezultate pentru sănătatea tenului tău.

Câte ședințe de peeling chimic se recomandă?

Se recomandă 4-6 ședințe de peeling la interval de 3 săptămâni, iar după ultimul tratament se recomandă o ședință de tratament de reabilitare, hidratare (fără să folosim peeling).

In unele cazuri, se poate recomanda să se folosească acasă, înainte de începerea terapiei, unele produse care conțin acizi pentru a pregăti tenul pentru ședințele de peeling.

Pasii tratamentului pentru tenul gras/acneic

1. Demachiere cu C Cleanser Foam (spumă)

2. Balsam pre-peeling

3. Peeling

4. Neutralizator peeling

5. Se clătește tenul cu apa

6. Thermogel

7. Extracții (dacă este cazul)

8. Fiola AcNo Complex aplicată cu aparatul de oxygen hyperbaric

9. Masca MediClay

10.Peeling

11.Pudra cu SPF

Pașii tratamentului pentru tenul uscat

1. Demachiere cu C Cleanser Foam (spuma)

2. Balsam pre-peeling

3. Peeling

4. Neutralizator peeling

5. Se clătește

6. Fiola Lift& Whitening/HydroCalming&Vit Complex aplicată prin masaj facial

7. Mască Trio Lift

8.Peeling

9.Cremă de final

10.Cremă de protecție solară

 
Pentru că 𝗣𝗲𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴-𝘂𝗹 𝗰𝗵𝗶𝗺𝗶𝗰 se realizează funție de vârstă, tipul de ten și problemele identificate de specialist, primul pas este să faci un 𝗗𝗶𝗮𝗴𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗻, în urma căruia specialistul va identifica tipul tău de ten și nevoile de îngrijire ale acestuia.
 
Abia apoi să știi cu siguranță ce produse si tratamente sunt recomandate pentru tine. 
 
Pentru a-ți fi mai usor, te invitam sa te programezi ONLINE, aici: https://makeupcafe.ro/programeaza-te/