Tratament HL ALFA-BETA cu Retinol (de rejuvenare)

Tratamentele de reînnoire și reîntinerire a tenului au devenit foarte cunoscute și solicitate fiind adecvate pentru toate vârstele și tipurile de ten. Pornind de la un ten matur cu riduri, obosit și lipsit de vitalitate, până la cel tânăr, cu probleme și semne post acnee, toate au nevoie de reîntinerire celulară.

Această abordare de întinerire a pielii, necesită o abordare de ansamblu, inclusiv adoptarea unui stil de viață sănătos, utilizarea regulată a produselor cu factor de protecție solară și un regim de îngrijire zilnică a tenului.

Gama de produse ALPHA-BETA cu Retinol este concepută pentru a reînnoi, reabilita și echilibra tenul. Produsele bazate pe acizii Alpha și Beta Hydroxi, Retinol și ingrediente active suplimentare, ajută la obținerea unor rezultate vizibile, concrete și de lungă durată.

BENEFICII

Combinația de acizi Alpha și Beta Hydroxi, Retinolul și celelalte ingrediente active accelerează în mod semnificativ ritmul de reînnoire celulară, stimulează sinteza de colagen, acționează toate mecanismele de vindecare și funcționare normală. Tratamentul Alpha-Beta cu Retinol, este esențial pentru reîntinerirea tenului, formarea unui aspect sănătos și tânăr cu o piele netedă, luminoasă și uniform pigmentată.

REZULTATE

  • Reduce adâncimea ridurilor;
  • Redefinește textura pielii;
  • Îmbunătățește elasticitatea, suplețea și fermitatea tenului;
  • Crește nivelul de hidratare;
  • Tratează și corectează problemele de acnee vulgară și semnele post-acneice.

RECOMANDARE

Gama de tratament este recomandată pentru toate tipurile de ten începând cu vârsta de 25 de ani.

INGREDIENTE ACTIVE

ACIZI ALPHA HYDROXI naturali (lactic, glycolic, citric) derivate din fructe, cunoscuți pentru proprietățile lor de regenerare și întinerire a pielii. AHAs modulează metabolismul celular îmbunătățind astfel calitatea straturilor superficiale ale pielii;

ACID BETA HYDROXY (acid salicylic) are rol anti-inflamator și ajută la dizolvarea stratului de hiperkeratoză, acționând mai profund la nivelul epidermei;

RETINOL, un derivat al vitaminei A, accelerează procesele de regenerare la nivel celular, îmbunătățește circulația sângelui și asigură o mai bună oxigenare, pielea devenind mai radiantă și sănătoasă;

Vitamina C, un puternic antioxidant, previne apariția semnelor de vârstă și contribuie la uniformizarea culorii și a texturii pielii;

GREEN TEA extract, cu rol antioxidant.

Pașii tratamentului ALPHA-BETA cu Retinol

PASUL 1

Demachierea feței cu ALPHA-BETA RESTORING SOAP, se face pe tenul umezit. Cu mișcări ușoare de masaj pregătim tenul pentru tratament.

PASUL 2

Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL, apoi se acoperă cu șervețelul HL umezit în apă caldă. Se lasă să acționeze 5-7 minute, se îndepărtează șervețelul și se curăță fața, după care se usucă.

PASUL 3

Folosind un disc cosmetic, se curăță fața cu ALPHA-BETA cu RETINOL PREPPING LOTION.

PASUL 4

Se toarnă într-un bol de sticlă 4 ml de RENEW PEEL IIII și cu ajutorul unei pensule cosmetice se aplică un strat subțire uniform pe piele. Se lasă să acționeze 10 minute, după care se îndepărtează cu apă rece pentru activare.

În timpul aplicării și în perioada de acțiune, poate apărea reacția de hiperemie, o senzație de căldură și arsură dar, care va dispărea la finalul tratamentului. Aceste reacții sunt absolut normale în cazul acestui tratament.

PASUL 5 (OPȚIONAL)

Se aplică o peliculă subțire de BIO REPAIR FIRMING GEL și se lasă să acționeze 5 minute. Acest gel ajută la calmarea tenului după aplicarea peeling-ului enzimatic.

PASUL 6

Se aplică un strat uniform de ALPHA-BETA cu RETINOL BRIGHTENING MASK și se lasă să acționeze 15 minute. Se re-umezește ușor și apoi se îndepărtează cu șervețelul ud, fără a freca. Se clătește bine.

PASUL 7

Se aplică crema ALPHA BETA cu RETINOL RESTORING (cremă activă de noapte).

Dacă este necesar, pe timpul zilei, se aplică SUNBRELLA CREAM , cu SPF 36.

Durată tratament: 50 minute

Frecvență: lunar; pentru tratament intensiv: pachet de 4 ședințe la 7 zile

Cost tratament : 250 ron/ ședință

Pachet* Tratament ALPHA- BETA cu RETINOL, 4 ședințe– 800 ron (200 ron/ședință)

*Achiziționarea pachetelor tratamentelor din cabinetul Make-up Cafe se face cu plata in avans.

Programări la tel.: 0747 198 398