Tratament HL JUVELAST (hidratare contur ochi)

 

PASII TRATAMENTULUI:

PASUL 1 – Pe tenul umezit se aplică PHYTOMIDE GEL pentru curațare și se masează ușor pentru îndepărtarea machiajului și impurităților. Se curăță cu laveta cosmetica umezită în apă caldă.

PASUL 2 – Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL pe toată fața și se acoperă cu laveta cosmetica umezită în apă caldă. Se lasă să acționeze 7-10 minute și se îndepărtează prin spălare.

PASUL 3 – Se aplică pe zona ochilor serul din plicul JUVELAST EYE CONTUR MASK, se masează ușor 1-2 minute și apoi se aplică ochelarii din plic pe zona oculara, timp de 15 minute.

 

PASUL 4 – Se aplică crema hidratantă in jurul ochilor.

 

PRODUSE:

 

•       JUVELAST ACTIVE DAY CREAM – Cremă activă de zi cu acțiune hidratantă îmbogățită cu un complex de peptide de cupru, lipozomi din extractul Arabidopsis, acid hialuronic, extracte de uleiuri naturale bogate în acizi grași esențiali și ceramide care reduc aspectul ridurilor, revitalizează și mențin bariera hidrolipidică a pielii.
Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, dimineața.

 

•       JUVELAST NOURISHING EYE CREAM – Cremă de ochi nutritivă, îmbogățită cu peptide de cupru, lipozomi din extractul Arabidopsis, unturi de Cupuacu și Murumuru, ulei din nuci de Brazilia, diminuează liniile fine de expresie și estompează aspectul pungilor din zona oculară.
Mod de utilizare la domiciliu: zilnic, dimineața și seara.

 

•       JUVELAST EYE CONTOUR MASK – Mască tratament, nutritivă și revigorantă concepută special pentru zona de contur a ochilor. Formulă îmbogățită cu un complex de peptide de cupru și extracte antioxidante, îmbunătățește elasticitatea și diminuează aspectul ridurilor și a pungilor de sub ochi.
Mod de utilizare la domiciliu: la recomandarea specialistului.

 

COST TRATAMENT JUVELAST CONTUR OCHI: 150ron/sedinta (30 min)

RECOMANDARE TRATAMENT TIP TERAPIE: 4 sedinta la interval de 2 saptamani

 

Programări la tel.: 0747 198 398