Tratament HL JUVELAST (de hidratare si nutritie pentru ten normal, uscat si mixt)

TRATAMENTUL FACIAL JUVELAST – este destinat tenurilor tinere dar uscate si deshidratate, din lipsa sebumului si a apei din tesut, tenurilor mature uscate și deshidratate, precum și tenurilor mixte cu tendința de uscare (grase in zona T dar uscate la extremitați)

Tenul uscat nu are vârsta și poate fi întâlnit atât la persoanele tinere cât si la cele mature, fiind ușor de identificat, din cauza insuficienței de lipide din stratul adipos precum și a insuficienței de apă din spațiile intercelulare.

In acest caz, pielea este subțire, cu elasticitate scăzută si ușor iritabila.

JUVELAST, de la HL Cosmetics, este gama pentru tratament profesional destinată tenului uscat cu semne vizibile de laxitate cutanată, care ajută la refacerea filmului hidrolipidic al pielii, creste elasticitatea si nivelul natural de hidratare.

Linia JUVELAST îmbunătățește semnificativ textura pielii, diminuarea aspectul ridurilor si combate semnele de îmbătrânire a țesutului cutanat.

BENEFICII:

Acest tratament stimulează si armonizează funcțiile celulare, suplimentează lipidele esențiale si optimizează factorul natural de hidratare, consolidează bariera epidermica oferind fermitate si elasticitate pielii.

REZULTATE:

  • Asigura hidratarea intensiva a pielii
  • Diminuează adâncimea ridurilor si netezește ridurile fine
  • Stimulează sinteza de colagen si elastina
  • Îmbunătățește textura si creste elasticitatea pielii
  • Previne apariția semnelor de îmbătrânire a pielii

INGREDIENTE ACTIVE:

Bis (Tripeptide-1) Cooper Acetat – este un complex de peptide de cupru, un micro-nutrient esențial pentru sănătatea pielii, cu beneficii de regenerare si combatere a acțiunii nocive a factorilor de mediu.  Acesta are capacitatea de a diminua ridurile fine, stimulează procesele de sinteza a colagenului, reda elasticitatea si fermitatea tenului uscat.

ARABIDOPSIS THALIANA EXTRACT- este un lipozom din extractul realizat din aceasta planta (cunoscută sub denumirea de gascarița), conține enzime care contribuie la repararea ADN-ului la nivel celular, deteriorat de acțiunea nociva a radicalilor liberi, accelerând astfel procesul de reabilitare al tenului.

SODIUM HYALURONATE ȘI SODIUM LACTATE – sunt substanțe umectante care asigură un nivel optim de hidratare, îmbunătățesc vizibil textura și restabilesc suplețea pielii, conferind tenului un aspect suplu.

VITAMINE A, B3, B5, E – au un rol antioxidant și antiaging, cresc și mențin nivelul optim de hidratatre, îmbunătățesc elasticitatea și stimulează producția de colagen.

COENZIMA Q10 – puternic antioxidant, combate efectele nocive ale stresului oxidativ, previne degradarea colagenului, ajută la restaurarea barierei hidrolipidice și stimulează producția de energie la nivel celular.

COMPLEX DE CERAMIDE – molecule grase esențiale, mențin integritatea barierei epidermice, păstrează nivelul optim de hidratare al pielii și îmbunătățesc elasticitatea ei, încetinesc procesele de îmbătrânire și contribuie la regenerarea tenului uscat, tern și obosit.

ULEIURI DE MIGDALE, MĂSLINE, JOJOBA, BORAGE, NUCI DE BRAZILIA – sunt uleiuri nutritive, bogate în acizi grași și sunt esențiale pentru hrănirea și hidratarea tenului uscat, redau pielii o textură mătăsoasă și catifelată.

UNTURILE DE CUPUACU, MURUMURU, SHEA – sunt unturi din fructe tropicale, bogate în acizi grași care ajută la diminuarea ridurilor fine, hidratează, catifelează și hrănesc intensiv pielea uscată.

PAȘII TRATAMENTULUI JUVELAST:

PASUL 1 – Se aplică pe o dischetă cosmetică câteva picături de EYE & LIP MAKE-UP REMOVER și se demachiază delicat ochii și buzele. Pe tenul umezit se aplică gel de curatare PHYTOMIDE  și se masează ușor, pentru îndepărtarea machiajului și impurităților. Se curăță cu laveta umezita în apă caldă.

PASUL 2  – Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL pe toată fața și se acoperă cu un șervețel textil umezit în apă caldă. Se lasă să acționeze 7-10 minute și se îndepărtează prin spălare.

PASUL 3 – Se toarnă într-un bol cosmetic 3-5 ml. de peeling ANTI AGE PEEL II și cu ajutorul unei pensule de peeling se aplică un strat subțire și uniform pe față și gât.

PASUL 4 – Se aplică 2-3 picături JUVELAST NUTRI DROPS și se masează ușor. Pentru hrănire și hidratare intensivă etapa de masaj se continuă cu JUVELAST INTENSIVE NIGHT CREAM timp de 10 minute. Recomandat masaj amplu, față, gât și decolteu. La terminarea masajului, produsele nu se spală.

PASUL 5 – Pe față, gât și decolteu se aplică se aplică JUVELAST NOURISHMENT MASK în strat subțire și uniform, timp de 15-20 de minute. Ștergem apoi masca cu laveta cosmetica, folosind mișcări ușoare fără să frecam fața.

PASUL 6 – Se aplică crema hidratantă JUVELAST ACTIVE DAY CREAM. Pe timpul zilei se aplică AGE DEFENSE CC CREAM SPF 50.

DURATA TRATAMENT : 60 de minute.

FRECVENȚĂ TRATAMENT : lunar sau pentru tratament intensiv, pachet de 4 ședințe la interval de 4-7 zile.

PRET TRATAMENT FACIAL JUVELAST este de: 250 ron/sedinta (60min).

Tratamentul JUVELAST pentru fața (250 ron/sedinta) se poate face concomitent cu tratamentul JUVELAST  CONTUR OCHI (150ron/ședinta), iar pretul acestui pachet este de 350ron/sedinta (90min).

 Programări la tel.: 0747 198 398