Tratament HL PERFECT TIME (pentru revitalizare ten matur)

Gama PERFECT TIME de la Holy Land Cosmetics, este o gamă de îngrijire și tratament destinată tenului matur, care prezintă riduri vizibile cu grade diferite de profunzime, lipsit de tonus și vitalitate, cu aspect obosit și o discromie evidențiată.

Datorită complexului activ de lipopeptide, aminoacizi, vitamine și unturi vegetale, linia de produse PERFECT TIME revitalizează și redefinește conturul facial.

BENEFICII

Tratamentul profesional activ, cu efect cumulativ, netezește în mod vizibil ridurile și stimulează țesutul conjunctiv, conferind pielii elasticitate, suplețe și un aspect întinerit.

REZULTATE

  • efect de lifting vizibil;
  • redensifică și redă fermitatea pielii;
  • redefinește conturul facial;
  • hidratează și hrănește intensiv;
  • îmbunătățește elasticitatea pielii;
  • conferă tenului un aspect radiant.

RECOMANDĂRI

Gama PERFECT TIME este recomandată tuturor tenurilor care prezintă semne de îmbătrânire cutanată precum: linii fine de expresie, riduri, aspect tern, textură neomogenă cu aspect flasc.

INGREDIENTE ACTIVE

PEPTIDE sunt proteine formate din lanțuri scurte sau lungi de aminoacizi cu rol de stimulare a sintezei de colagen și elastină, diminuare a liniilor fine și întărirea țesutului de susținere a pielii;

ANTIOXIDANȚI (Extract Centella Asiatică, Ginkgo Biloba și Pomegrante) neutralizează radicalii liberi și protejează pielea de acțiunea nocivă a factorilor externi;

SODIUM HYALURONATE hidratează în profunzime și estompează liniile fine, conferă volum și tonus pielii;

TOCOPHEROL (VIitamina E) este un puternic antioxidant, protejează pielea de acțiunea nocivă a razelor UV, are efect antiinflamator și regenerant;

FITOESTROGENI stimulează producția sintezei de colagen și a acidului hialuronic, au efect de regenerare celulară și contribuie la creșterea nivelului de hidratare a epidermei;

UNTURI (Cupuacu și Murmuru) hidratează, catifelează și hrănesc pielea uscată.

Pașii tratamentului PERFECT TIME:

PASUL 1 

Se aplică PERFECT TIME GENTLE GEL SOAP pe tenul umezit, se masează delicat 2 minute, apoi se șterge cu apă.

PASUL 2

Se aplică un strat subțire și uniform de WHITE PEEL pe toată fața, inclusiv în jurul ochilor, și se acoperă cu un șervețel textil, umezit în apă caldă. Se lasă să acționeze 7-10 minute, apoi se îndepărtează cu un șervețel de hârtie și se tapotează ușor fața.

PASUL 3

Se toarnă într-un bol cosmetic 3-5 ml de peeling ANTI-AGE PEEL 2 și cu ajutorul unei pensule de peeling se aplică un strat subțire și uniform pe față, gât și decolteu. Se lasă să acționeze 10 minute după care se neutralizează cu apă rece.

Poate să apară o ușoară hiperemie (înroșire a pielii) care va dispărea până la finalul procedurii.

PASUL 4

Se aplică o peliculă subțire de PERFECT TIME ADVANCE FIRM & LIFT SERUM pe zonele ridate și se lasă să acționeze 2-3 minute fără a se masa. Etapa de masaj pentru hidratarea intensivă se continuă cu PERFECT TIME DEEP ACTING NIGHT CREAM. Se masează fața, gâtul și decolteul iar la terminarea masajului produsul nu se spală.

PASUL 5

Se aplică prin mișcări ascendente PERFECT TIME FIRMING MASK în strat subțire și uniform, se lasă să acționeze 15 minute. Ulterior se acoperă cu un șervețel cosmetic umezit și se lasă încă 5 minute pentru o mai bună curățare. Se îndepărtează prin ștergerea cu apă.

PASUL 6

Se aplică crema hidratantă PERFECT TIME DAILY FIRMING CREAM. Pe timpul zilei se aplică AFE DEFENSE CC CREAM cu SPF 50 sau SUNBRELLA cu SPF 36.

Durată tratament: 60-70 minute

Frecvență: lunar, sau, pentru tratatament intensiv: pachet de 4 ședințe la interval de 7-10 zile

Cost tratament: 350ron/ședință

Programări la tel.: 0747 198 398