Extensii de gene

Ești mai mereu pe fugă dimineața și nu ai timp suficient pentru a te farda, sau ți se pare că durează prea mult să îți aranjezi genele cu mascara? Genele lungi, curbate și dese influențează considerabil armonia trăsăturilor tale faciale, echilibrând detaliile fizionomiei feței și conferindu-ți un aer seducător și încrezător.

Însă, dacă nu prea te împaci cu mascara, iar genele tale naturale nu sunt foarte lungi, sau dese, o variantă foarte bună și una dintre cele mai populare proceduri de înfrumusețare a genelor din România și nu numai, constă în extensiile de gene, pe care le-am introdus și noi la Make-up Cafe, la cererea voastră!

Pentru cine este potrivită procedura de extensii gene?

Aplicarea extensiilor de gene poate fi potrivită pentru orice femeie dornică de a dobândi acele gene lungi, dese, curbate și negre, fără să fie nevoie să aplice mascara sau alte produse de make-up.

În ce constă procedura de extensii gene la Make-up Cafe?

Și în cazul procedurii de aplicare a extensiilor de gene, am ales calea produselor de calitate superioară și a naturaleței!

Astfel, extensiile de gene, fie ele fir cu fir, 2D sau 3D, vor fi aplicate doar cu ajutorul produselor Neicha, unul dintre cei mai buni furnizori din domeniul înfrumusețării genelor. De asemenea, procedura noastră de lucru se menține curată, îngrijită și atentă la tipul de ten și la nevoile clientei care ne trece pragul, rezultatele fiind spectaculoase și în același timp naturale.

Procedura de aplicare a extensiilor de gene la Make-up Cafe decurge astfel:

 1. Demachierea ochilor
 2. Aplicarea padurilor pe ploapa inferioară
 3. Degresarea genelor cu Neicha Lash Cleanser cu vitamina C
 4. Aplicarea soluției Neicha Primer ce are ca scop asigurarea unei rezistențe mai bune a extensiilor aplicate
 5. Aplicarea extensiilor de gene

Reguli de bază în aplicarea extensiilor de gene

 1. Este important să vii în cabinet fără make-up la nivelul ochilor, pentru o acțiune cât mai bună a soluției pentru degresarea genelor Neisha Lash Cleanser. Degresarea este deosebit de importantă pentru o rezistență cât mai mare a extensiilor de gene (de până la 3-4 săptămâni), întrucât sebumul poate afecta rezistența adezivului.
 2. Dacă ai un ten gras cu secreție de sebum mare și pe ploape, va fi necesară o spălare cu apă și săpun lichid special pentru o degresare cât mai bună.
 3. După aplicarea extensiilor de gene, înainte de deschiderea ochilor, genelor vor fi periate cu o periuță specială pe care o vei primi cadou la prima ta aplicare și cu ajutorul căreia vei putea menține genele aranjate în permanență.
 4. Este important ca în primele 48 de ore să nu atingi genele, să nu ai contact cu apă sau aburi, să nu te fardezi sau să folosești eyeliner.
 5. Perioada medie de întreținere a extensiilor de gene este de 3-4 săptămâni. În cazul în care ai un ten mixt sau gras, este posibil ca întreținerea să fie necesară la 2-3 săptămâni.

Toate produsele utilizate în cadrul procedurii de aplicare a extensiilor de gene în cabinetul Make-up Cafe, inclusiv adezivul, sunt hipoalergenice și de calitate superioară. În acest fel, tu poți să stai fără grija eventualelor reacții alergice sau alte tipuri de probleme.

Pentru că ne place atât de mult naturalul, avem pentru voi 2 stiluri de aplicare a extensiilor de gene:

 1. Stilul „vulpița”, care alungește ochiul, creând un efect de eyeliner și ochi migdalat
 2. stilul „steluța”, a la Jennifer Lopez și Kim Kardashian, care creează un efect de ochi mari, misterioși și inocenți în același timp.

Pe lângă acestea două, mai există și stilul „păpușa”, care oferă acel efect de „baby doll” nenatural și care nu corespunde direcției noastre către naturalețe, nefiind disponibil în cabinetul Make-up Cafe din acest motiv.

Durată și preț procedură

 

Tip procedură

 

 

Durată

 

Preț

 

Extensii Gene fir cu fir

 

1 oră

250 RON

 

Extensii Gene 2D

 

1,5 ore

350 RON

 

Extensii Gene 3D

 

2 ore

450 RON