Mezoterapie pe scalp

Mezoterapia pe scalp – Tratamentul impotriva alopeciei

DERMEDICS – MEZO HAIR – terapie intensiva pentru par/Prevenirea prematura a caderii parului

Cui ii este destinat acest tratament?

Acest tratament este destinat, in principal, barbatilor cu semne vizibile de pierdere a parului (DHT-supraproductie), dar si pentru femei cu o vizibila pierdere a parului cauzata de o cantitate excesiva de testosteron (in special la menopauza). Acest ser nu va fi eficient pentru persoanele care nu au tulburari hormonale.

Pasul 1: inhibarea caderii parului si intarirea firelor existente

Pasul 2: utilizarea regulata pe termen lung stimuleaza cresterea parului nou

Din cauza faptului ca alopecia este cauzata de schimbarile hormonale, aplicarea regulata a acestui ser va ajuta la mentinerea rezultatelor impotriva alopeciei.

In ce cazuri vom apela la mezoterapia pe scalp?

Mai intai este indicata vizita la dermatolog, pentru a primi un diagnostic corect. Daca aveti unul din diagnosticele de mai jos, puteti veni la noi la o consultatie, in urmatoarele cazuri:

– alopecie ereditara

-alopecia androgenetica

-caderea sezonala a parului(in special dupa vara)

– pierderea parului cauzata de subtierea radacinii firului de par (imbatranirea scalpului)

-menopauza(femei) si andropauza(barbati)

 

De ce dupa vara, parul cade mai mult?

Deoarece nivelul estrogenului, hormon feminin, creste in timpul verii, din cauza stimularii acestuia de catre soare. Un nivel ridicat de estrogen asigura conditii favorabile pentru dezvoltarea parului. Dupa ce vara trece, nivelul de estrogen scade si cauzeaza o pierdere intensiva a parului.

Fiolelele Mezo Hair de la Dermedics se folosesc numai in cadrul terapiei din cabinet, sau se continua tratamentul si acasa?

Fiolele Mezo Hair se utilizeaza si acasa conform prescriptiei esteticianului.

Poza 1

In ce consta terapia cu micro ace concret (mezoterapia pe scalp)?

1. Se spala parul pacientului si se usuca cu un prosop (acest lucru il puteti face acasa inainte de procedura, dar nu mai mult cu 12 ore inainte)

2. Se foloseste mezopenul conform schemei de folosire in acord cu varsta, tipul de piele si problema ce trebuie rezolvata, la viteza si adancimea potrivite..

3. In cazul folosirii microacelor mai lungi de 0,25mm, serumul nu se va aplica imediat (dupa cca 10 min) dupa procedura deoarece trebuie sa indepartam limfa si eventualal sangerare a scalpului. Acest lucru inseamna ca celulele care s-au activat se vor divide (numarul lor va creste semnificativ) si este cel mai bun moment de a aplica serumul. Cu cat sunt mai multe celule in interiorul tesutului, cu atat absorbtia acestuia va fi una mult mai buna. In cazul folosirii acelor mai mici de 0,25mm serumul se poate aplica imediat.

4. Apoi dupa cca 10 minute puteti pleca

Cat de des trebuie facut tratamentul?

Exista o schema de tratament realizata de catre estetician functie de obiectivul pe care il avem de realizat. Astfel pot fi suficiente 4 sedinte la un interval de cca 7 – 10 zile sau pot fi nevoie de mai multe sedinte in anumite situatii.

Se poate face mezoterapie pe scalp vara?

Desigur, mezoterapia pe scalp, spre deosebire de mezoterapia faciala, se poate face tot timpul anului.

Care sunt contraindicatiile pentru mezoterapia pe scalp?

Infectii virale, bacteriene sau fungice, tulburari de coagulare a sangelui, epilepsie, eroziuni ale pielii, cancer, angioma carnovenoasa, tratament antiacneic cu Itozec, Roacutane, antibiotice( 6 luni de la intreruperea tratamentului), medicamente care au impact asupra texturii sangelui(aspirina, anticoagulante,pastile cu rol antiinflamaror, vitamina B6, E, K/K2), prediapozitie la cheloide, boli circulatorii, interventii chirurgicale la nivelul scalpului, epilepsie, hemofilie, diabet, simtome de virus( herpes, negi), perioada de sarcina si de alaptare, expunerea la soare cu 72 de ore inainte de procedura.