Laminare sprâncene

Ce este laminarea sprancenelor?

Laminarea sprancenelor este o procedura cosmetica non-invaziva prin care putem “imblanzi”  firele dezordonate si crete. Prin acest procedeu, firele sunt hidratate si orientate in directia dorita si astfel vor avea un aspect ingrijit, natural si sanatos.

Iata cum decurge tratamentul la Make-up Cafe.

Pasul 1: sprancenele se demachiaza si se degreseaza cu apa micelara.

Pasul 2: dupa ce se piaptana firele in directia dorita, se aplica serumul PhiLashLifting – de la Phi Academy – ce netezeste si hidrateaza firele rebele. Acesta se lasa sa actioneze intre 10 si 15 minute.

Pasul 3: dupa ce se indeparteaza serumul, se aplica a doua crema – care fixeaza firele in directia dorita. Aceasta va actiona pana la 15 minute.

Pasul 4: urmeaza stilizarea sprancenelor pentru a curata firele nedorite, pastrand insa un aspect cat mai natural

Sfatul Luminitei

Dupa aceasta procedura iti recomand sa nu uzi sprancenele timp de 24 de ore si sa nu aplici niciun fel de fard. Dupa aceasta perioada te poti comporta normal. Piaptana-le in sus si foloseste gelul 24 Hours Setting Brows de la Benefit, pe care il gasesti in Sephora. Procedura este recomandata acelora dintre voi care au fire de par groase ori rebele, dar si celor ce au facut un implant de par in sprancene.