Vopsit sprâncene Henna

Dacă nu mai vrei să stai în fiecare dimineață să îți fardezi sprâncenele, dar nu te tentează nici microbladingul, avem o veste bună pentru tine. Am descoperit o procedură de stilizare și corectare a formei sprâncenelor prin vopsire care a cucerit deja multe dintre vedete. Se numește PhiHenna și este mai mult decât un trend, este un machiaj semi-permanent al sprâncenelor, cu efect de pudrare, care îți acoperă golurile inestetice și te ajuta să ai mai multă încredere în tine.

În cadrul vopsirii sprâncenelor folosind tehnica PhiHenna, se folosesc pigmenți vegetali speciali, care oferă o culoare de lungă durată, și anume pudra de henna. Fiind un tratament tip SPA, procedura nu este invazivă și nici dureroasă, iar efectul este unul de powdering. Altfel spus, se armonizează trăsăturile, privirea este pusă în valoare, chipul devine mai luminos.

Nuanțele de henna se folosesc în funcție de culoarea naturală a sprâncenei, culoarea tenului și a părului de pe cap astfel încât să obținem un efect armonios.

Pasul 1
Întotdeauna înainte de vopsirea sprâncenelor cu PhiHenna, vom face stilizarea lor.

Pasul 2
Sprâncenele vor fi demachiate apoi, curățate cu cleanserul PhiFoam, cu ajutorul unei dischete din bumbac, care are rolul de a dezinfecta și de a exfolia zona pe care vom aplica PhiHenna.

Pasul 3
Vom măsura cu ajutorul compasului Phibrows forma ideala a sprâncenei apoi vom desena cu creionul special forma ideală a sprâncenelor ținand cont de simetria feței. În exteriorul conturului trasat cu creionul vom aplica un creion alb cremos, care ne va ajuta să nu pătăm pielea în cazul în care depășim linia. De asemenea putem facultativ să măsurăm sprâncenele cu ajutorul aplicației Phiapp.

Pasul 4
Vom prepara compoziția din 2 măsuri de PhiHenna și 3-4 măsuri de apă caldă apoi vom amesteca 1-2 minute până vom avea consistența potrivită.

Pasul 5
Aplicarea se va face în interiorul desenului, cu ajutorul unei pensule speciale și vom corecta atent conturul cu ajutorul bețioșoarelor microbrush.

Pasul 6
Vom lăsa să acționeze timp de 20-30 minute în funcție de intesitatea dorită apoi vom curăța pudra de henna cu ajutorul unor dischete înmuiate în apă călduță.

Pasul 7
Uscăm foarte bine zona sprâncenelor cu ajutorul unui șervețel curat apoi aplicăm un serum de fixare a culorii și pieptănăm cu o periuța de unică folosință.

Pasul 8

Ne vom bucura de sprâncene frumoase, armonioase și naturale! Pudra de henna rămane pe piele cca 7 zile și pe firul de păr până la 30 de zile.