Vopsit sprâncene Henna

Daca nu mai vrei sa stai in fiecare dimineata sa iti fardezi sprancenele, dar nu te tenteaza nici microbladingul, avem o veste buna pentru tine. Am descoperit o procedura de stilizare si corectare a formei sprancenelor prin vopsire care a cucerit deja multe dintre vedete. Se numeste PhiHenna si este mai mult decat un trend, este un machiaj semi-permanent al sprancenelor, cu efect de pudrare, care iti acopera golurile inestetice si te ajuta sa ai mai multa incredere in tine.

In cadrul vopsirii sprancenelor folosind tehnica PhiHenna, se folosesc pigmenti vegetali speciali, care ofera o culoare de lunga durata, si anume pudra de henna. Fiind un tratament tip SPA, procedura nu este invaziva si nici dureroasa, iar efectul este unul de powdering. Altfel spus, se armonizeaza trasaturile, privirea este pusa in valoare, chipul devine mai luminos.

Nuantele de henna se folosesc in functie de culoarea naturala a sprâncenei, culoarea tenului si a parului de pe cap astfel incat sa obtinem un efect armonios.

Pasul 1
Întotdeauna înainte de vopsirea sprâncenelor cu PhiHenna, vom face stilizarea lor.

Pasul 2
Sprâncenele vor fi demachiate apoi, curățate cu cleanserul PhiFoam, cu ajutorul unei dischete din bumbac, care are rolul de a dezinfecta si de a exfolia zona pe care vom aplica PhiHenna.

Pasul 3
Vom masura cu ajutorul compasului Phibrows forma ideala a sprâncenei apoi vom desena cu creionul special forma ideala a sprancenelor tinand cont de simetria fetei. In exteriorul conturului trasat cu creionul vom aplica un creion alb cremos, care ne va ajuta sa nu pătăm pielea in cazul in care depășim linia. De asemenea putem facultativ sa masuram sprancenele cu ajutorulm aplicatiei Phiapp.

Pasul 4
Vom prepara compoziția din 2 măsuri de PhiHenna și 3-4 măsuri de apa caldă apoi vom amesteca 1-2 minute până vom avea consistența potrivita.

Pasul 5
Aplicarea se va face în interiorul desenului, cu ajutorul unei pensule speciale și vom corecta atent conturul cu ajutorul bețioșoarelor microbrush.

Pasul 6
Vom lăsa să acționeze timp de 20-30 minute în funcție de intesitatea dorită apoi vom curăța pudra de henna cu ajutorul unor dischete înmuiate în apă călduță.

Pasul 7
Uscăm foarte bine zona sprăncenelor cu ajutorul unui șervețel curat apoi aplicăm un serum de fixare a culorii si pieptanam cu o periuta de unica folosinta.

Pasul 8

Ne vom bucura de sprancene frumoase, armonioase si naturale! Pudra de henna ramane pe piele cca 7 zile si pe firul de par pana la 30 de zile.