Terapie Oxygenera

Oxygenera

 

Este un concept unic în tratamentele faciale care înglobează 4 terapii și se adresează atât tenurilor mature, alipice, deshidratate cât si tenurilor care au o secreție excesivă de sebum, pori dilatați, acnee comedoniană, ciacatrici post acneice.

Prin acest tratament putem obține:

-Lifting

-Luminozitate

-Hidratare

-Estomparea petelor

-Estomparea cicatricilor postacneice

 

Pașii tratamentului Oxygenera

 

1. Se începe prin curățarea tenului cu ajutorul demachiantului gel care  aduce un aport de hidratare înca din prima etapă.

2. Se aplică un exfoliant enzimatic  ușor care are rolul de a rupe legăturile dintre celulele moarte

3. Microdermabraziunea se realizează cu capătul de tratament destinat tipului de ten. Exfoliază si îndepartează celulele moarte de la suprafața pielii si reprezintă un pas pregatitor pentru infuzia cu oxigen hiperbaric.

4. Se pulverizează cu ajutorul aerografului concentratul activ ce are la bază colagen, elastină si acid hialuronic. Substantele actionează din interior catre exterior si reduc ridurile, tratează acneea si petele pigmentare.

5. Se aplică crema de masaj revitalizată ce contine substante active care protejează și hidratează in profunzime pielea.

6. Se realizează terapia cu radiofrecventa ce compactează fibrele de colagen si elastina având un intens efect de lifting și de redobândire a tonusului facial.

7. Se aplică masca-cremă cu vitamine, ce ajută la stimularea metabolismului pielii, conferind fermitate țesuturilor și redefinind conturul feței.

8. Se așează Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser care ajută la infuzarea ingredientelor active și are rol de oxigenare si stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii.

9. La finalul tratamentului se aplică o cremă hidratantă, ce are efect in profunzime, lasând-o vizibil mai neteda și mai luminoasa.

 

Pret:

Terapie Oxygenera: 450 RON  (demachiere, peeling enzimatic blând, microdermabraziune , dezinfectare, oxigen hiperbaric, radiofrecvența, masca crema, masca Laser Soft, crema de final, BB crem cu factor de protecție)