Microdermabraziune

 

Microdermabraziunea cu particule de diamant: stimulează epiderma și circulația sangvină sporind producția de colagen si elastină. Transformă efectiv epiderma și stimulează regenerarea celulară, pielea capătând astfel un aspect sănătos, petele pigmentare și semnele de îmbătrânire fiind estompate.

 

Cunoscuta si sub denumirea de “lunch peeling” – gomajul din pauza de pranz, tratamentul prin microdermabraziune este un procedeu nechirurgical, non-invaziv și nedureros, de finisare a pielii, ce se practică frecvent în cabinetele medicale și centrele de înfrumusetare. Poartă această denumire întrucât poate fi realizată intr-o perioadă scurtă de timp, iar pacienta nu are nicio restrictie de conduită, putând chiar sa se machieze imediat ce a incheiat ședinta.

 

Studiile arată că absorbția anumitor clase de substanțe active crește după microdermabraziune de 8-24 de ori. Tratamentul cu microdermabraziune deschide temporar o fereastră către straturile mai profunde ale pielii, și tocmai de aceea, este foarte important să se profite de această oportunitate. In acest context, microdermabraziunea trebuie privită și ca un instrument de crestere a absorbției produselor dermato-cosmetice în piele, obținandu-se astfel potențialul maxim.

 

Din acest motiv după ședința de microdermabraziune se recomandă o terapie de Oxigen Hiperbaric deoarece cele 2 proceduri se potențează una pe cealaltă.

 

 

   Pașii tratamentului

1. Se demachiază tenul cu un gel, în funcție de tipul de ten

2. Se pregătește tenul cu un peeling enzimatic blând care rupe legăturile dintre corneocite.

3. Se lucrează cu aparatul de microdermabraziune între 10-20 de minute în funcție de textura și de problemele tenului.

4. Se dezinfectează tenul cu o loțiune tonică fără alcool.

5. Se aplică o mască in funcție de tipul de ten.

6. La sfârșitul tratamentului se aplică crema hidratantă si un BB Cream cu factor de protecție 30.

 

Pret:

Microdermabraziune: 150 RON (demachiere, peeling enzimatic blând, microdermabraziune , dezinfectare, masca crema, masca Laser Soft, crema de final, BB crem cu factor de protecție)