Pedichiură “Dry & Combi”

În cabinetul Make-up Cafe ne place frumusețea naturală dar mai ales frumusețea sănătoasă. Ne plac picioarele frumoase, cu unghiile îngrijite, cu pat unghial sănătos și fără colțuri dureroase! Dorim ca pedichiura noastră să arate bine căt mai mult timp!

De ce ne place Pedichiura “Dry & Combi”?

Pe vremuri, mergeam să ne facem unghiile și eram obișnuite cu acel bol cu apă în care stăteam la “înmuiat”. Domeniul înfrumusețării între timp a evoluat și au apărut diferite tehnici inovative atât în cosmetică cât și în domeniul manichiurii și al pedichiurii.

În cabinetul nostru, curțărea cuticulelor se face cu freza electrică. Se folosesc după caz, 2 sau 3 capete de freză rotative în funcție de tipul de cuticulă pentru curațarea acesteia sub eponychium iar la final cuticula se finisează cu un capăt tip “bilă” sau “cilindru”. (eponychium nu este cuticula, este un țesut viu vascularizat. Cuticula este pelicula care se întinde sub unghie și se formează de sub eponychium).

Modalitatea de tăiere a unghiilor este foarte importantă astfel încât să prevenim formarea colțurilor. În cazul în care acestea sunt deja formate, există o tehnică specială de vindecare a lor și de “îndrumare” a creșterii unghiilor, astfel încât să prevenim formarea acestora atât de dureroase și cu aspect neplăcut.

Tehnica de aplicare a lacului pe unghii este una specială, lacul se aplică ferm, cu atenție la detalii prin folosirea unei pensule foarte subțiri care reușește să pătrundă până și în cea mai ascunsă zonă a patului unghial.

Toate acestea sunt posibile atât prin tehnică de ultimă generație folosită de tehnicienii noștrii, gradul înalt de pregatire al specialiștilor noștri precum și cu ajutorul produsele și instrumentelor de lucru calitative folosite.

Care sunt avantajele pedichiurii “Dry & Combi”?

Rezistența ojei semipermanente pentru minim 30 de zile

Scurtarea timpului de lucru

Evitarea expandării/ruperii cuticulelor în timpul lucrului astfel încât aceasta să fie tăiată “dintr-o bucată” evitand acea “inflorire” a cuticulei după numai o săptămână de la procedură.

Ce tipuri de pedichiură sunt disponibile în cabinetul Make-up Cafe și cât durează procedurile?

În cabinetul Make-up Cafe sunt disponibile urmatoarele tipuri de PEDICHIURĂ “Dry & Combi”

Pedichiură clasică – 60 min.
Pedichiură cu ojă semipermanentă – 90 min.
(Este inclusă curățarea tălpilor cu freza)

Care este diferența dintre Pedichiura “Dry & Combi” si Pedichiura SPA cu produse KART?

Principiul de curățare al unghiilor este același, însă diferă modul de tartare al tălpilor, în cazul Pedichiurii “Dry & Combi” folosindu-se freza electrică pentru curățarea călcâielor și a bătăturilor iar in cazul Pedichiurii SPA cu produse KART, se tratează tălpile problematice cu ajutorul produselor dedicate KART, urmând un protocol strict.

Recomandările specialiștilor nostri, pentru picioare sănătoase si îngrijite!

Pentru PEDICHIURĂ, recomandăm folosirea unui ulei de cuticule pentru hidratare dar și o cremă nutritivă pentru picioare (inclusiv talpi), folosite cu rigurozitate înainte de culcare, în fiecare seară.