Pedichiură “Dry & Combi”

În cabinetul Make-up Cafe ne place frumusețea naturală dar mai ales frumusețea sănătoasă. Ne plac picioarele frumoase, cu unghiile îngrijite, cu pat unghial sănătos și fără colțuri dureroase! Dorim ca pedichiura noastră să arate bine căt mai mult timp!

De ce ne place Pedichiura “Dry & Combi”?

Pe vremuri, mergeam să ne facem unghiile si eram obișnuite cu acel bol cu apă în care stateam la “înmuiat”. Domeniul înfrumusețării între timp a evoluat și au apărut diferite tehnici inovative atât în cosmetică cât și în domeniul manichiurii și al pedichiurii.

În cabinetul nostru, curțărea cuticulelor se face cu freza electrică. Se folosesc dupa caz, 2 sau 3 capete de freză rotative in funcție de tipul de cuticulă pentru curațarea acesteia sub eponychium iar la final cuticula se finisează cu un capăt tip “bilă” sau “cilindru”. (eponychium nu este cuticula, este un țesut viu vascularizat. Cuticula este pelicula care se intinde sub unghie și se formează de sub eponychium).

Modalitatea de tăiere a unghiilor este foarte importantă astfel încat să prevenim formarea colțurilor. În cazul în care acestea sunt deja formate, există o tehnică specială de vindecare a lor si de “îndrumare” a creșterii unghiilor, astfel încat sa prevenim formarea acestora atât de dureroase si cu aspect neplăcut.

Tehnica de aplicare a lacului pe unghii este una specială, lacul se aplică ferm, cu atenție la detalii prin folosirea unei pensule foarte subțiri care reuseste sa pătrundă pana și în cea mai ascunsă zonă a patului unghial.

Toate acestea sunt posibile atât prin tehnica de ultima generatie folosită de tehnicienii nostrii, gradul înalt de pregatire al specialistilor nostri precum si cu ajutorul produsele și instrumentelor de lucru calitative folosite.

Care sunt avantajele pedichiurii “Dry & Combi”?

Rezistența ojei semipermanente pentru minim 30 de zile

Scurtarea timpului de lucru

Evitarea expandării/ruperii cuticulelor in timpul lucrului astfel încat aceasta sa fie taiată “dintr-o bucată” evitand acea “inflorire” a cuticulei după numai o saptamană de la procedură

Ce tipuri de pedichiură sunt disponibile in cabinetul Make-up Cafe si cât durează procedurile?

In cabinetul Make-up Cafe sunt disponibile urmatoarele tipuri de PEDICHIURĂ “Dry & Combi”

Pedichiură clasică – 60 min.
Pedichiură cu ojă semipermanentă – 90 min.
(Este inclusă curățarea talpilor cu freza)

Care este diferența dintre Pedichiura “Dry & Combi” si Pedichiura SPA cu produse KART?

Principiul de curățare al unghiilor este același, însa diferă modul de tartare al tălpilor, in cazul Pedichiurii “Dry & Combi” folosindu-se freza electrică pentru curațarea călcâielor si a bătăturilor iar in cazul Pedichiurii SPA cu produse KART, se tratează talpile problematice cu ajutorul produselor dedicate KART, urmand un protocol strict.

Recomandările specialiștilor nostri, pentru picioare sănătoase si îngrijite!

Pentru PEDICHIURĂ, recomandăm folosirea unui ulei de cuticule pentru hidratare dar și o cremă nutritivă pentru picioare (inclusiv talpi), folosite cu rigurozitate inainte de culcare, în fiecare seară.