Pedichiură SPA cu produse KART


Programează-te aici

Pedichiura SPA cu produse KART este o nouă viziune asupra îngrijirii picioarelor, bazată pe principii cosmetice. Abordarea cosmetologică în practica pedichiurii ne permite să realizăm procedura de pedichiură din perspectiva structurii și a nevoilor epidermei, menținând și restabilind rolul său funcțional.

Pedichiura KART implică toate procesele de regenerare a epidermei, care nu pot fi realizate doar prin prelucrare mecanică de suprafață a pielii (acea pilă sau briciul, cu care se curață călcâiele și care face mai mult rău decât bine, pe termen lung).
Ce probleme rezolvă produsele KART?

Tehnologiile inovatoare KART sunt destinate înlăturarii si corectării unui spectru larg de probleme estetice al pielii picioarelor si unghiilor. Multe dintre produsele KART nu au analogie in domeniu, fapt ce le face indispensabile in munca tehnicienilor. Aceste produse permit diversificarea programelor individuale de tratament si asigură rezolvarea oricarui tip de problemă a pielii picioarelor (in special a tălpilor) cât si a unghiilor. Astfel, concret, reusim sa rezolvam urmatoarele probleme:
• Vindecarea colturilor, atunci cand unghiile au fost taiate incorect (prin introducerea sub unghie a unui material antialergic si antibacterian, denumit “Copoline” care se absoarbe de la sine pană la urmatoarea sedintă de pedichiură, practic acest material nici nu se percepe de către client)
• Vindecarea cuticulelor, taiate incorect, astfel încat sa nu mai “inflorească” după doar o saptămână de la procedură
• Vindecarea micozelor unghiei prin aplicarea de tratamente specifice KART
• Vindecare pielii tălpilor (a bătăturilor si a crăpăturilor din călcâie)
Și desigur, reușim să obținem o formă frumoasă a unghiei prin aplicarea lacului cu acuratețe cu ajutorul unei pensule foarte subțiri care reușește să patrundă in orice unghi al patului unghial

De ce se formează colțurile dureroase la unghiile de la picioare (unghiile încarnate)?

• Încălțăminte prea strâmtă, sau nepotrivită, mai ales in cazul celor care fac mult sport, sau în cazul femeilor, pantofii cu toc prea strâmți
• Taierea greșită a unghiei pe oval sau rotund prea adânc (pentru a obtine acel aspect estetic prelung, mamele noastre in special au aceste probleme pentru că in trecut nu se purtau unghiile drepte)
• Moștenirea genetică cu predispoziție către unghii încarnate
• Chimioterapia poate declanșa încarnarea unghiei
• Transpirația excesivă mai ales in cazul persoanelor care fac mult sport
• În cazul unghiilor micotice
• Modificari osoase artrozice pot schimba poziția degetelor si implicit a unghiilor

De ce ne place pedichiura SPA cu produse KART?

Pentru că principiul de abordare al pedichiurii KART este regenerarea pielii din interior către exterior! Complexul de preparate din produsele KART, ajută la:

• Exfolierea blândă a stratului cornos
• Dizolvă keratoza într-un mod atraumatic
• Îmbunatațește regenerarea epidermei
• Ridică gradul de elasticitate al pielii
• Sunt produse non alergice

Dupa o serie de proceduri (intre 2 si 3 ședințe), pielea va rămane netedă pâna la 2 luni, fără a fi necesară o prelucrare suplimentară acasă.
Puteți fi siguri de calitatea serviciului oferit deoarece tehnicienii nostri beneficiază de un training avansat din partea specialiștilor KART, în urma caruia au fost atestați cu un Certificat individual de absolvire KART.

Ce tipuri de pedichiură sunt disponibile in cabinetul Make-up Cafe și cât durează procedurile?

In cabinetul Make-up Cafe sunt disponibile urmatoarele tipuri de PEDICHIURĂ SPA, cu produse KART:
• Pedichiură clasică – 60 min.
• Pedichiură semipermanentă – 90 min.

Cat ține pedichiura KART realizată in cabinetul Make-up Cafe?
Pedichiura clasică ține pana la 10 zile si pedichiura semipermanentă ține până la 1 lună.

Cine este KART?

Kart COSMETICS Ltd este o companie din Israel inființată in anul 1993, având ca obiect principal producerea si dezvoltarea de produse cosmetice pentru tehnicienii care lucrează manichiură – pedichiură. Compania dezvoltă cele mai inovatoare solutii pentru tehnicienii manichiuristi si pedichiuristi.

Conform principiilor proprii si standardelor superioare, compania KART urmarește cu maximă atenție atât dezvoltarea cât si fabricarea produselor la un nivel foarte înalt din punct de vedere al calității acestora cu o formulă unică de conținut al substanțelor active, atrăgând în acest proces pe cei mai remarcabili experți din domeniul PODOLOGIEI si DERMATOLOGIEI.
Recomandările specialistului nostru, pentru picioare sănătoase si îngrijite!
Pentru PEDICHIURĂ, recomandăm folosirea unui serum pentru cuticule de 2 ori pe săptămâna pentru hidratare dar și o cremă nutritivă pentru picioare, folosită cu rigurozitate înainte de culcare, în fiecare seară.
Pentru programări online, aici!