Pedichiură semipermanentă cu produse KART

Pedichiura SPA cu produse KART este o nouă viziune asupra îngrijirii picioarelor, bazătă pe principii cosmetice. Abordarea cosmetologică în practica pedichiurii ne permite să realizăm procedura de pedichiură din perspectiva structurii și a nevoilor epidermei, menținând și restabilind rolul său funcțional.

 

Pedichiura KART implică toate procesele de regenerare a epidermei, care nu pot fi realizate doar prin prelucrare mecanică de suprafață a pielii (acea pilă sau briciul, cu care se curăță călcâiele și care face mai mult rău decât bine, pe termen lung)

Ce probleme rezolvă produsele KART?

Tehnologiile inovatoare KART sunt destinate înlăturării și corectării unui spectru larg de probleme estetice a pielii picioarelor și unghiilor. Multe dintre produsele KART nu au analogie în domeniu, fapt ce le face indispensabile în munca tehnicienilor. Aceste produse permit diversificarea programelor individuale de tratament și asigură rezolvarea oricărui tip de problemă a pielii picioarelor (în special a tălpilor) cât și a unghiilor. Astfel, concret, reușim să rezolvăm următoarele probleme:

• Vindecarea colțurilor, atunci când unghiile au fost taiate incorect (prin introducerea sub unghie a unui material antialergic și antibacterian, denumit “Copoline” care se absoarbe de la sine până la următoarea ședință de pedichiură, practic acest material nici nu se percepe de către client)
• Vindecarea cuticulelor, tăiate incorect, astfel încât să nu mai “înflorească” după doar o săptămână de la procedură
• Vindecarea micozelor unghiei prin aplicarea de tratamente specifice KART
• Vindecare pielii tălpilor (a bătăturilor și a crăpăturilor din călcâie)
Și desigur, reușim să obținem o formă frumoasă a unghiei prin aplicarea lacului cu acuratețe cu ajutorul unei pensule foarte subțiri care reușește să patrundă în orice unghi al patului unghial

De ce se formează colțurile dureroase la unghiile de la picioare (unghiile încărnate)?

• Încălțăminte prea strâmtă, sau nepotrivită, mai ales în cazul celor care fac mult sport, sau în cazul femeilor, pantofii cu toc prea strâmți
• Tăierea greșită a unghiei pe oval sau rotund prea adânc (pentru a obține acel aspect estetic prelung, mamele noastre în special au aceste probleme pentru că în trecut nu se purtau unghiile drepte)
• Moștenirea genetică cu predispoziție către unghii încărnate
• Chimioterapia poate declanșa încărnarea unghiei
• Transpirația excesivă mai ales în cazul persoanelor care fac mult sport
• În cazul unghiilor micotice
• Modificări osoase artrozice pot schimba poziția degetelor și implicit a unghiilor

De ce ne place pedichiura SPA cu produse KART?

Pentru că principiul de abordare al pedichiurii KART este regenerarea pielii din interior către exterior! Complexul de preparate din produsele KART, ajută la:

• Exfolierea blândă a stratului cornos
• Dizolvă keratoza într-un mod atraumatic
• Îmbunătățește regenerarea epidermei
• Ridică gradul de elasticitate al pielii
• Sunt produse non alergice

Dupa o serie de proceduri (între 2 și 3 ședințe), pielea va rămane netedă până la 2 luni, fără a fi necesară o prelucrare suplimentară acasă.

Puteți fi siguri de calitatea serviciului oferit deoarece tehnicienii noștri beneficiază de un training avansat din partea specialiștilor KART, în urma căruia au fost atestați cu un Certificat individual de absolvire KART.

Ce tipuri de pedichiură sunt disponibile în cabinetul Make-up Cafe și cât durează procedurile?

În cabinetul Make-up Cafe sunt disponibile următoarele tipuri de PEDICHIURĂ SPA, cu produse KART:

• Pedichiură clasică – 60 min.

• Pedichiură semipermanentă – 90 min.

Cât ține pedichiura KART realizată în cabinetul Make-up Cafe?

Pedichiura clasică ține până la 10 zile și pedichiura semipermanentă ține până la 1 lună.

Cine este KART?

Kart COSMETICS Ltd este o companie din Israel înființată în anul 1993, având ca obiect principal producerea și dezvoltarea de produse cosmetice pentru tehnicienii care lucrează manichiură – pedichiură. Compania dezvoltă cele mai inovatoare soluții pentru tehnicienii manichiuriști și pedichiuriști.

Conform principiilor proprii și standardelor superioare, compania KART urmarește cu maximă atenție atât dezvoltarea cât și fabricarea produselor la un nivel foarte înalt din punct de vedere al calității acestora cu o formulă unică de conținut al substanțelor active, atrăgând în acest proces pe cei mai remarcabili experți din domeniul PODOLOGIEI și DERMATOLOGIEI.

Recomandările specialistului nostru, pentru picioare sănătoase și îngrijite!

Pentru PEDICHIURĂ, recomandăm folosirea unui serum pentru cuticule de 2 ori pe săptămâna pentru hidratare dar și o cremă nutritivă pentru picioare, folosită cu rigurozitate înainte de culcare, în fiecare seară.

Pentru programări online, aici!