Îngrijire tălpi problematice


Ce probleme rezolvă specialiștii noștri atunci când avem de-a face cu TĂLPI PROBLEMATICE (bătături sau/și călcâie crăpate)?

Îngrijirea TĂLPILOR PROBLEMATICE cu produse KART este o procedură cosmetologică bazată pe peeling-uri liposolubile și preparate cu ingrediente active care ajută sinergic și activ la dizolvarea tuturor tipurilor de keratoză și ajută la regenerarea pielii în doar câteva ședințe.

Care sunt pașii de lucru?

  1.  Exfolierea de suprafață: curățarea straturilor de suprafață ale pielii și pregătirea pentru aplicarea peeling-urilor; se realizează folosind săpun antibacterian pe bază de acid lactic cu extracte de fructe și legume precum și ulei de manuka.
  2. Exfolierea superficial-medie prin înfoliere, înmuierea țesuturilor superficiale ale pielii și dizolvarea resturilor proteice și hidratarea în profunzime. Astfel, se stimulează procesul de regenerare al epidermei. Acest lucru se realizează folosind un peeling enzimatic liposomal special pe bază de enzime din papaya, măr, tomate, cu acid hialuronic și vitamine.
  3. Profilaxia afecțiunilor fungice, vindecarea crăpaturilor, regenerarea țesuturilor deteriorate, îndepartarea edemelor și diminuarea senzațiilor de durere. Acest lucru se realizează folosind un preparat cu un complex exfoliant de hidroxi-acizi, care conțin alantoină.
  4. Exfoliere medie: îndepărtarea straturilor cheratinoase superioare și dizolvarea keratozei
  5. Regenerarea în profunzime și refacerea pielii picioarelor și a unghiilor. Se normalizează astfel PH-ul pielii, hidratarea și exfolierea post peeling, prevenirea unghiilor încărnate. Se realizează cu ajutorul cremelor și uleiurilor bogate în nutrienți.

Cine este KART?

Kart COSMETICS Ltd este o companie din Israel înființată în anul 1993, având ca obiect principal producerea și dezvoltarea de produse cosmetice pentru tehnicienii care lucrează manichiură – pedichiură. Compania dezvoltă cele mai inovatoare soluții pentru tehnicienii manichiuriști și pedichiuriști.

Conform principiilor proprii și standardelor superioare, compania KART urmărește cu maximă atenție atât dezvoltarea cât și fabricarea produselor la un nivel foarte înalt din punct de vedere al calitații acestora cu o formulă unică de conținut al substanțelor active, atrăgând în acest proces pe cei mai remarcabili experți din domeniul PODOLOGIEI și DERMATOLOGIEI.

Ce probleme rezolvă produsele KART?

Tehnologiile inovatoare KART sunt destinate înlăturării și corectării unui spectru larg de probleme estetice a pielii mâinilor, picioarelor și unghiilor. Multe dintre produsele KART nu au analogie în domeniu, fapt ce le face indispensabile în munca tehnicienilor. Aceste produse permit diversificarea programelor individuale de tratament și asigură rezolvarea oricărui tip de problemă a pielii, mâinilor, picioarelor (în special a tălpilor) cât și a unghiilor.

Recomandările specialistului nostru, pentru tălpi sănătoase și îngrijite!

Pentru TĂLPI PROBLEMATICE și nu numai, recomandăm folosirea unei creme nutritive și puternic hidratante, folosită cu rigurozitate înainte de culcare, în fiecare seară.

Dacă ți-a placut ce ai citit despre TĂLPI PROBLEMATICE, te invităm să faci o programare, aici!

Daca te interesează și cum realizăm PEDICHIURA SPA cu produse KART, află informații aici, pentru că picioarele tale au nevoie în sezonul de vară, mai mult ca oricând, de îngrijire!