Îngrijire tălpi problematice

Ce probleme rezolvă specialiștii nostri atunci când avem de-a face cu TĂLPI PROBLEMATICE (bătături sau/și călcâie crăpate)?

Îngrijirea TĂLPILOR PROBLEMATICE cu produse KART este o procedură cosmetologică bazată pe peeling-uri liposolubile si preparate cu ingrediente active care ajută sinergic si activ la dizolvarea tuturor tipurilor de keratoză si ajută la regenerarea pielii in doar câteva ședințe. Care sunt pașii de lucru?

  1.  Exfolierea de suprafață: curățarea straturilor de suprafață ale pielii si pregătirea pentru aplicarea peeling-urilor; se realizează folosind săpun antibacterian pe bază de acid lactic cu extracte de fructe si legume precum si ulei de manuka.
  2. Exfolierea superficial-medie prin înfoliere, înmuierea țesuturilor superficiale ale pielii și dizolvarea resturilor proteice și hidratarea in profunzime. Astfel, se stimulează procesul de regenerare al epidermei. Acest lucru se realizează folosind un peeling enzimatic liposomal special pe bază de enzime din papaya, măr, tomate, cu acid hialuronic si vitamine.
  3. Profilaxia afecțiunilor fungice, vindecarea crăpaturilor, regenerarea țesuturilor deteriorate, îndepartarea edemelor si diminuarea senzațiilor de durere. Acest lucru se realizează folosind un preparat cu un complex exfoliant de hidroxi-acizi, care contin alantoina.
  4. Exfoliere medie: indepărtarea straturilor cheratinoase superioare si dizolvarea keratozei
  5. Regenerarea in profunzime si refacerea pielii picioarelor si a unghiilor. Se normalizează astfel PH-ul pielii, hidratarea si exfolierea post peeling, prevenirea unghiilor încarnate. Se realizează cu ajutorul cremelor si uleiurilor bogate in nutrienti.
Cine este KART? Kart COSMETICS Ltd este o companie din Israel inființată in anul 1993, având ca obiect principal producerea si dezvoltarea de produse cosmetice pentru tehnicienii care lucrează manichiură – pedichiură. Compania dezvoltă cele mai inovatoare solutii pentru tehnicienii manichiuristi si pedichiuristi. Conform principiilor proprii si standardelor superioare, compania KART urmareste cu maximă atenție atât dezvoltarea cât si fabricarea produselor la un nivel foarte inalt din punct de vedere al calitații acestora cu o formulă unică de conținut al substanțelor active, atrăgînd in acest proces pe cei mai remarcabili experți din domeniul PODOLOGIEI si DERMATOLOGIEI. Ce probleme rezolvă produsele KART?

Tehnologiile inovatoare KART sunt destinate inlăturarii si corectării unui spectru larg de probleme estetice a pielii mâinilor, picioarelor si unghiilor. Multe dintre produsele KART nu au analogie in domeniu, fapt ce le face indispensabile in munca tehnicienilor. Aceste produse permit diversificarea programelor individuale de tratament si asigură rezolvarea oricarui tip de problemă a pielii, mainilor, picioarelor (in special a tălpilor) cât si a unghiilor. Recomandarile specialistului nostru, pentru tălpi sănătoase și îngrijite!

Pentru TĂLPI PROBLEMATICE și nu numai, recomandăm folosirea unei creme nutritive și puternic hidratante, folosită cu rigurozitate înainte de culcare, în fiecare seară.

Dacă ți-a placut ce ai citit despre TALPI PROBLEMATICE, te invităm să faci o programare, aici! Daca te interesează și cum realizăm PEDICHIURA SPA cu produse KART, află informații aici, pentru că picioarele tale au nevoie in sezonul de vară, mai mult ca oricând, de ingrijire!